Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τυχαία συνέλαβαν τον δράστη – Έπινε μπύρες σε οικοδομή (video)

To πρωί της Πέμπτης (16/01) μια γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη, με καρφωμένο ένα μαχαίρι στην κοιλιά, σε κεντρικό δρόμου του Μενιδίου και όπως φάνηκε επρόκειτο για την έκτη γυναικοκτονία μέσα στο 2024.

Ο δράστης ήταν άφαντος και εν τέλει συνελήφθη δέκα ώρες μετά το έγκλημα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το newsbomb.gr, η εύρεση και η σύλληψη

του έγιναν από σύμπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε σε μια οικοδομή στο Καματερό να πίνει μπύρες, με την αστυνομία να έχει κληθεί εκεί για να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό μέθης και τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ακόμα και τότε να μην έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για το δράστη.

Μόνο όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα και έδωσε τα στοιχεία του αξιωματικοί της Αστυνομίας είδαν πως ο 50χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νωρίτερα είχε σκοτώσει στην οδό Πάρνηθος την 40χρονη γυναίκα.«Ήθελα να την σκοτώσω και την σκότωσα»

Ο δράστης όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς στις 5:30 η ώρα έφυγε από το σπίτι της οδού Πάγκαλου, έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγο του και 22 λεπτά μετά την δολοφόνησε με περισσότερες με 17 μαχαιριές, καρφώνοντας το μαχαίρι στην κοιλιά της και πήγε να κρυφτεί σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο στο Καματερού.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγος του είχε παράλληλες σχέσεις όσο ήταν μαζί και πως δεν άντεχε να βλέπει έναν άλλο άντρα να οδηγεί το αυτοκίνητο.

Το πιο ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι δεν φάνηκε ούτε στιγμή μετανιωμένος για την πράξη του, καθώς όπως είπε «Δεν είχα πιει όταν τη σκότωσα».

Ο δολοφόνος σήμερα θα δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για το φόνο της πρώην συζύγου του.Που κρυβόταν ο 50χρονος γυναικοκτόνος

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Φυλή εντοπίστηκε ο 50χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επίρροια αλκοόλ και αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της περιοχής.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Τουρκία: Θρήνος για την 67χρονη Νικολέτα Διαμαντάκου – Η τελευταία φωτογραφία από την Έφεσο

Επικό τρολάρισμα από το Κουλούρι σε Άδωνι: «Σιγοτραγουδάω το τραγούδι του Ισραήλ, αριστούργημα»

Ο Πορτοσάλτε «ξαναχτυπά»: «Έχει κι ένα όριο να λέμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι σαν τη συγγνώμη του Μητσοτάκη» (video)

Σοκ στη Λαμία: Μαζική δηλητηρίαση μαθητών από σχολικά γεύματα – Ξεσπούν οι γονείς τους

Keywords
Τυχαία Θέματα