Έρχεται ανατροπή με Μελέτη και Γιώργο Αυτιά; Τα «διαμάντια» από τη νέα δημοσκόπηση (video)

Εκπλήξεις επεφύλασσε η νέα δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της ιστοσελίδας politic.gr.

Πέρα από τα κλασσικά ερωτήματα για την πρόθεση ψήφου, δημοφιλία πολιτικών αρχηγών η δημοσκόπηση κατέγραψε και τις τάσεις για το ποιοι προηγούνται για την Ευρωβουλή ανά κόμμα.

Ειδικά για την περίπτωση της ΝΔ

οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα έκρυβαν διαμάντια, καθώς η Ελεωνόρα Μελέτη «καταδιώκει» τον Γιώργο Αυτιά με μιάμιση μονάδα διαφορά και πάει για την έκπληξη.

Συγκεκριμένα και ενώ η ΝΔ αναμένεται να εκλέξει από 7 έως 8 ευρωβουλευτές, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ προηγείται:

Η Βόζεμπεργκ Ελίζα με ποσοστό 34,5%. Ακολουθούν ο Μπελέρης Φρέντι (28,1%), ο Μεϊμαράκης Βαγγέλης (27,3%), ο Αυτιάς Γιώργος (20,4%), η Μελέτη Ελεονώρα (19%), ο Τσιόδρας Δημήτρης (17,9%), ο Δήμας Πύρρος (16,4%) και ο Κυμπουρόπουλος Στέλιος (15,9%).

Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Αρβανίτης Κώστας (42,3%) ενώ ακολουθεί ο Παππάς Νίκος (37,3%). Ο Φαραντούρης Νίκος βρίσκεται στην τρίτη θέση με 36,5% και ακολουθεί η Μπεκατώρου Σοφία με 24,4%.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση κατά της δημοσιογράφου του ALPHA – Τραυματίστηκε σοβαρά

Viral Ελληνίδα αεροσυνοδός που «αδειάζει» την Τζένιφερ Λόπεζ – «Αν ήταν άλλος επιβάτης, θα φωνάζαμε την αστυνομία» (Video)

‘Αναψε φωτιές ο Πορτοσάλτε για τον τρόπο που έπαιρνε τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός-Τι του απάντησε ο Οικονόμου (video)

Bloomberg: Αυτή η πλοιοκτήτρια είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα