Ρώσοι και Αυστριακοί «ψηφίζουν δαγκωτό» Ελλάδα!

Σε νούμερο ένα τουριστικό προορισμό σε Αυστρία και Ρωσία έχει αναδειχθεί η Ελλάδα σύμφωνα με νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με την GULET - διοργανώτρια ταξιδιών – το καλοκαίρι του 2013 η Ελλάδα αναδείχθηκε σε κορυφαίο

τουριστικό προορισμό για τους Αυστριακούς αφού σημειώθηκε αύξηση στην άφιξη τουριστών της τάξης του 11%.

Ο κατάλογος της Gulet για την Ελλάδα περιλαμβάνει 61 πτήσεις την εβδομάδα, 300 ξενοδοχεία, 19 νησιά και νέα πτήση από Λίντς για Κάρπαθο με τις Αυστριακές Αερογραμμές.

Τέλος η Ελλάδα αναδεικνύεται εκ νέου ως ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για το αυστριακό κοινό, με την Κρήτη και τη Ρόδο να σημειώνουν θεαματική αύξηση.

Κύμα Ρώσων τουριστών και το 2014!

Ο Ρώσος υφυπουργός Τουρισμού Ευγένιος Πισαρέφσκι, εκτίμησε πως το 2014 περίπου 1,3 εκατομμύρια Ρώσοι θα επισκεφθούν την Ελλάδα που τείνει να γίνει ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός.

Να σημειώσουμε πως αν οι προβλέψεις του ρωσικού υπουργείου τουρισμού επιβεβαιωθούν τότε μιλάμε για αύξηση της τάξης 20-30% σε σχέση με πέρσι.

Ο Ρώσος υπουργός τόνισε πως η τουρίστες απολαμβάνουν στη χώρα μας ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και η ομορφιές της χώρας μας ενώ σημείωσε πως οι Ρώσοι επιλέγουν τη χώρα μας και λόγω των κοινών θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Τέλος ο κ. Πισαρέφσκι σημείωσε πως ελπίζει με την ελληνική Προεδρία της ΕΕ, θα γίνει δεκτή ρωσική πρόταση, να δοθεί στους Ρώσους η δυνατότητα να πραγματοποιούν τράνζιτ επισκέψεις, μέγιστης διάρκειας 72 ωρών, σε 20 κοινοτικές χώρες, άνευ βίζας.

The post Ρώσοι και Αυστριακοί «ψηφίζουν δαγκωτό» Ελλάδα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα