Κάθειρξη 15 ετών στην μητέρα που άφησε τον 4χρονο γιο της να πεθάνει από ασιτία

Η Αμάντα Χάτον καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τον θάνατο του 4χρονου γιού της που άφησε να πεθάνει από ασιτία.

Η 43χρονη μητέρα το 2009 άφησε τον γιό της Χάμζα να πεθάνει από ασιτία και επί 2 χρόνια κρατούσε την σωρό του παιδιού στο σπίτι της για να εισπράττει το επίδομα για το ανήλικο παιδί.

Η αστυνομία ανακάλυψε το νεκρό παιδί το 2011 μετά από καταγγελίες των γειτόνων ότι έβρισκαν λερωμένες βρεφικές πάνες στον κήπο τους.

Η γυναίκα, που είναι αλκοολική, κρίθηκε επίσης ένοχη για παραμέληση

άλλων πέντε παιδιών της, ηλικίας από 5 έως 13 ετών, που ζούσαν μαζί της στο σπίτι.

«Τον αφήσατε να λιμοκτονήσει. Για κάποια παράλογη αιτία, απεχθανόσασταν τον Χάμζα, ίσως και από την ημέρα που γεννήθηκε και επί τρία χρόνια παραμελούσατε τα μικρά παιδιά σας, τα υποχρεώνατε να ζουν σε συνθήκες απίστευτης βρομιάς, τόσο ανυπόφορης που σοκάρισε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς», είπε κατά την διάρκεια της απόφασης ο δικαστής.

Ο μεγαλύτερος γιος της Χάτον, Τάρικ Χαν, 24 ετών, καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή επειδή εμπόδισε τον ενταφιασμό του αδελφού του.

The post Κάθειρξη 15 ετών στην μητέρα που άφησε τον 4χρονο γιο της να πεθάνει από ασιτία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα