Χατζηνικολάου: Άλλες, μεγάλες εφημερίδες έχουν μόνιμο στασίδι στο δελτίο της κυρίας (βλ. Στάη)

Για την κόντρα της κ. Έλλης Στάη με την διοίκηση της ΕΡΤ και του γενικού διευθυντή ενημέρωσης και ειδήσεων, κ. Αιμίλιο Λιάτσο, της κρατικής τηλεόρασης, η οποία ξέσπασε επειδή η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αρνήθηκε να εκφωνήσει την εκδήλωση για τον εορτασμό για τα επτά χρόνια της εφημερίδας «Το Παρασκήνιο», ο Νίκος Χατζηνικολάου λέει από την ραδιοφωνική του εκπομπή στο Real Fm «Θεωρώ την αντίδραση της κ. Στάη

πολύ υπερβολική, δεν βλέπω τίποτα κακό από την προβολή της εκδήλωσης μιας μικρής εφημερίδας η οποία αγωνίζεται να μείνει ανοικτή και να συνεχίσει να δίνει δουλειά σε δεκάδες συναδέλφους.»

Ενώ συνεχίζει λέγοντας «Η κ. Στάη δεν έχει την ίδια ευαισθησία στις προσκλήσεις που κάνει στο δελτίο της, βλέπω μονίμως εκπροσώπους μιας- δυο εφημερίδων. Εμείς για παράδειγμα είμαστε κομμένοι από τα δελτία ειδήσεων της κ. Στάη, αντίθετα βλέπω το «Έθνος»του κ. Μπόμπολα έχει μόνιμο… «στασίδι» στο δελτίο της. Εκεί δεν την έπιασε καμία ευαισθησία… η ευαισθησία την έπιασε όταν της ζητήθηκε απο τη διοίκηση της ΕΡΤ να καλύψει την εκδήλωση μιας μικρής εφημερίδας που αγωνίζεται να μείνει ζωντανή. Καλά κάνει λοιπόν, η κρατική τηλεόραση και μπράβο στον Αιμίλιο Λιάτσο, να στηρίζει τις εφημερίδες αρκεί να το κάνει για όλες της εφημερίδες και όχι επιλεκτικά όπως το κάνει η κ. Στάη στο δελτίο της, για το «Έθνος» και μία- δύο ακόμη εφημερίδες και φιλικά της σάιτ.»

Ακούστε το ηχητικό με το σχόλιο του κ. Χατζηνικολάου (στο 0:48:35) στον Real Fm:

Your browser does not support the audio element.

Διαβάστε ακόμα:

Η προσπάθεια φίμωσης του «Π» και η απάντηση Λιάτσου στη Στάη

Keywords
Τυχαία Θέματα