13 λόγοι να αγαπήσουμε το καλοκαίρι

Νέα σεζόν: Ήρθε το καλοκαίρι, νομίζω πως είναι η εποχή που δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος για να το αγαπήσουμε! 1 ΜπανάκιαΚαλοκαιράκι, ζέστη, δροσερά ποτά και θάλασσα… ξέχνα σχολές, οικογένεια, πατρίδα, πάρε την παρέα σου και τρέξτε για βουτιές! Μερικοί έχουν αρχίσει ήδη να απολαμβάνουν τη θάλασσα! 2 ΒόλτεςΔεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο προορισμός σου, οι βόλτες με μηχανάκι, ποδήλατο ή αυτοκίνητο με τέλεια θέα και το μαλλί
να ανεμίζει.. σημαίνει καλοκαιράκι και ξενοιασιά!
3 FestivalΑπό την Άνοιξη ακόμα, έχουν αρχίσει τα διάφορα event, με την έναρξη του Καλοκαιριού όμως έχουν πολλαπλασιαστεί. Φοιτητή, κάνε οικονομία όσο μπορείς και αμολήσου στις εκδηλώσεις! 4 ΠαγωτάΔεν χρειάζονται δικαιολογίες, «Ένα παγωτό την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα» λέει ο σοφός λαός! Οπότε, απαιτείται ένα καθημερινό, οικογενειακό παγωτό!
5 ΑδυνάτισμαΑκόμα ένα καλό για να αγαπήσεις αυτή την εποχή, είναι ότι θες δε θες, θα μαυρίσεις(έστω και λίγο) και θα αδυνατήσεις. Ναι, ναι θα αδυνατήσεις, μειώνεται η όρεξη για φαγητό και αυξάνεται η φυσική δραστηριότητα με αποτέλεσμα να ενισχύεται η κατανάλωση θερμίδων! (Άντε, μας έφεξε πάλι…) 6 Τέλος η σχολήΣχολή; Ποια σχολή; Ξέχασε τα όλα, τελειώνει η εξεταστική και μπορείς επίσημα να ξεσαλώσεις… όχι ότι πριν έκανες κάτι άλλο! 7 Καλοκαιρινοί έρωτεςΣύμφωνα με τις έρευνες το Καλοκαίρι, όπως και το Φθινόπωρο, ο Χειμώνας και η Άνοιξη… θεωρείται η ιδανική εποχή για φλερτ. Άρπαξε την ευκαιρία!
8 Άνετα ρούχαΤελείωσε η εποχή που για να βγεις φορούσες δέκα μπλούζες, δυο ζακέτες, το παλτό και το κασκόλ για να μην κρυώσεις… Σορτσάκια, τιραντάκια, το πολύ-πολύ καμιά ζακέτα κι αυτό για το χατίρι της φουκαριάρας Ελληνίδας μάνας 9 γυρνάμε σπίτια μαςΌσοι φοιτητές σπουδάζουν μακριά από τη πόλη του, περιμένουν την ώρα που θα φύγουν για τα μέρη τους. Φίλοι, οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα πόδια στον ανήφορο! 10 Γιατί έχουμε όρεξη για δουλειάΔεν είναι κακόγουστο αστείο. Μεγαλώνει η μέρα και έχει καλό καιρό, έχουμε και καλύτερη διάθεση για να κάνουμε τις δουλειές μας. Φυσικά σ αυτές τις «δουλειές» δεν συμπεριλαμβάνουμε το διάβασμα για την εξεταστική!!
11 Ζητείται έμπνευσηΓια τον παραπάνω λόγο, έχουμε περισσότερη έμπνευση. Οι φωτογραφικές παίρνουν φωτιά, ο γείτονας από δίπλα όλη μέρα «ντρινκι-ντρίνκι» με την κιθάρα, η κολλητή μου όπου και να πάμε σκιτσάρει. Κι όλα δείχνουν ένα πράγμα… The Summer is coming! 12 ΣυναυλίεςΕκτός από τις εκδηλώσεις, είναι η καλύτερη εποχή γιατί έχει αμέτρητα live για όλα τα γούστα… τα κακά νέα βέβαια είναι ότι θέλεις να πας σε όλα αλλά η τσέπη σου διαφωνεί. 13 Βεράντα – δροσιάΤέλος, για να κάνουμε και λίγο οικονομία μια εναλλακτική λύση είναι μπαλκόνι, δροσιά, μπύρα, μεζέδες και καλή παρέα. Βέβαια,δεν θέλω να σας το χαλάσω… αλλά μάλλον δεν θα δούμε κανονικό Καλοκαίρι φέτος! Νατάσσα Like the life
Keywords
Τυχαία Θέματα