Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα γνωστά ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση και ο σάλος στα social media

14:08 15/1/2022 - Πηγή: iPop

Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού 24χρονης κοπέλας σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη από ομάδα ανδρών γνωστών στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και όχι μόνο. Η υπόθεση έγινε πρώτη φορά γνωστή έπειτα από την μετά από δελτίο τύπου της αστυνομίας, η οποία ενημέρωνε για την σύλληψη 27χρονου με την κατηγορία του βιασμού εις βάρος 24χρονης. Ο συλληφθέντας, αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας από τους οποίους ήταν η απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα.

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ύποπτος παραδέχτηκε την εμπλοκή του

H υπόθεση άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις όταν χρήστες των social media ξεκίνησαν να δημοσιεύουν πληροφορίες καθώς και τα ονόματα των ανδρών που φέρονται να συμμετείχαν στο πάρτι όπου βιάστηκε η κοπέλα. Ένα από τα πιο ανατριχιαστικό σημεία της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ένας από τους εμπλεκόμενους με story στο Instagram παραδέχτηκε το γεγονός ενώ παράλληλα κατονόμασε τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», έγραψε ενώ έπειτα το προφίλ του διαγράφηκε.

Η μεγάλη κινητοποίηση στα social media

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα της πόλης, εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι πασίγνωστοι επιχειρηματίες από την Θεσσαλονίκη που διαθέτουν πολύ γνωστά καταστήματα στην πόλη. Επιπλέον, επώνυμα και ανώνυμα κατονομάζεται πασίγνωστος επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη ο οποίος φέρεται να οργάνωσε το πάρτι.

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί θύελλά αντιδράσεων στα social media ενώ στο Twitter έχουν δημιουργηθεί δύο hashtag με το όνομα των επιχειρήσεων οι οποίες ανήκουν στα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί ξανά και το hashtag #metoogr καθώς πρόκειται για ένα νέο κύμα που όπως φαίνεται θα απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα γνωστά ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση και ο σάλος στα social media εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
βιασμόσ 24χρονησ θεσσαλονίκη ονοματα
Τυχαία Θέματα