Το καλύτερο σοκολατένιο γλυκό έτοιμο σε μισή ώρα!

15:47 11/6/2019 - Πηγή: iPop
Η καλύτερη συνταγή για σοκολατένιο γλυκό, έτοιμο σε μόλις μισή ώρα! Γιατί θέλουμε λιγάκι να γλυκάνουμε τον εαυτό μας χωρίς, όμως, να μπούμε σε μπελάδες!

Πες ότι έχεις καλεσμένους στο σπίτι… και δεν έχεις ένα γλυκό να τους κεράσεις! Κανένα πρόβλημα γιατί βρήκαμε την καλύτερη και πιο εύκολη συνταγή για σοκολατένιο γλυκό, έτοιμη σε ένα μισαωράκι!

Τι θα χρειαστείς για τη συνταγή για σοκολατένιο γλυκό;2/3 φλιτζάνι ζάχαρη1/4 φλιτζάνι κακάο3 κουταλιές
της σούπας νισεστέ1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι2 1/4 φλιτζάνι γάλα2 κουταλιές βούτυρο1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιαςΠώς θα φτιάξεις τη συνταγή για σοκολατένιο γλυκό;Τοποθετούμε τη ζάχαρη, το νισεστέ, το κακάο και το αλάτι σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε πολύ καλά.Αφού χτυπήσουμε πολύ καλά τα υλικά μας αφαιρούμε τους κόκκους κακάο που μπορεί να έχουν προκύψει.Στη συνέχεια κι αφού συνεχίσουμε να χτυπάμε ρίχνουμε σιγά σιγά και το γάλα.Τοποθετούμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σιγά σιγά. Χρειάζεται λίγη υπομονή!Αφού αφήσουμε στη φωτιά για περίπου 10 λεπτά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε, αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη βανίλια. Ανακατεύουμε πολύ καλά.Χωρίζουμε το μείγμα μας σε διαφορετικά, ατομικά cups. Προσθέτουμε ένα αλουμινόχαρτο από πάνω και αφήνουμε στο ψυγείο για δύο ώρες.Και το γλυκάκι μας είναι έτοιμο.Δες και αυτή τη συνταγή:

Απογευματινές λιγούρες; Σοκολατένιο γλυκό χωρίς ζάχαρη! (και χωρίς ψήσιμο)

Photo: bunnyswarmoven.net

Το άρθρο Το καλύτερο σοκολατένιο γλυκό έτοιμο σε μισή ώρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα