Το Δώρο της Ψυχοθεραπείας: 10 μαθήματα που μπορείς να πάρεις σ’ αυτό το ταξίδι

12:10 30/1/2023 - Πηγή: iPop

Δεν ξέρω την σχέση σου με την ψυχοθεραπεία, πόσο οικεία σου είναι, εάν κάνεις εσύ ή πολλοί απ’ τον περίγυρό σου, το σίγουρο είναι πως ευτυχώς επιτέλους έχει σταματήσει να είναι ταμπού όπως παλαιότερα. Για εμένα είναι μια επένδυση κι ένα δώρο προς τον εαυτό μας. Τα μαθήματα από την ψυχοθεραπεία σίγουρα δεν είναι μόνο 10 ή 20 ή 30, είναι πολλά παραπάνω, αλλά παρακάτω έχω προσπαθήσει να συνοψίσω 10 φράσεις-μαθήματα που θεωρώ πολύτιμα και είναι από μόνα τους λόγοι για να κάνουν όλοι αυτό το δώρο στον εαυτό τους.

Ο καθένας επιλέγει την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση

που του ταιριάζει καλύτερα και ξεκινάει αυτό το υπέροχο ταξίδι μαζί με έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Θέλει πολλή δέσμευση, υπομονή και διάθεση να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να έρθεις αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Όμως, πίστεψέ με η ψυχοθεραπεία μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Θα σου ανοίξει νέους δρόμους, θα σε μάθει να διαχειρίζεσαι καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό και κατ’ επέκταση τις σχέσεις σου με τους γύρω σου, θα σου δώσει τα εφόδια για να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις της ζωής, να βάζεις υγιή όρια, και φυσικά θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού σου που δεν γνώριζες.

Μπορείς να κάνεις ψυχοθεραπεία δωρεάν! Δες πούPexels10 μαθήματα από την ψυχοθεραπεία που θα πάρεις απλόχερα εάν δεσμευτείς σ’ αυτή τη διαδικασίαΝα βάζεις την ψυχική σου υγεία ως προτεραιότηταΝα ακούς τον εαυτό σουΝα αναγνωρίζεις και να αποδέχεσαι τα συναισθήματά σουΝα σταματήσεις να ανησυχείς για πράγματα που δεν περνούν απ’ τον έλεγχό σουΝα αποδεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σουΝα καταλάβεις ότι η φωνή σου μετράειΕίναι ΟΚ να μην είσαι ΟΚΝα συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου όπως θα συμπεριφερόσουν στον καλύτερό σου φίλοΠρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σουΜπορείς να ελέγξεις μόνο τον εαυτό σου και τις αντιδράσεις σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Δώρο της Ψυχοθεραπείας: 10 μαθήματα που μπορείς να πάρεις σ’ αυτό το ταξίδι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα