Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (26/4/2017)

07:27 26/4/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Τα πράγματα στη ζωή σου δεν είναι ακριβώς όπως θα ήθελες και σήμερα αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου. Ξέρεις ότι αν το βάλεις πείσμα μπορείς να τα καταφέρεις, οπότε κάνε το καλύτερο που μπορείς.

Ταύρος

Η ηρεμία της ημέρας με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να βρεις τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο, ώστε να κάνεις μια ανασκόπηση της ζωής σου και να κάνεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα

στο μυαλό σου. Αλλάζοντας λοιπόν στάση και τακτική, θα ξεπεράσεις δυναμικά τα προβλήματά σου και αγνοώντας ασήμαντες λεπτομέρειες, θα προχωρήσεις δυναμικά στη διεκδίκηση όσων στοχεύεις.

Δίδυμοι

Η αναστάτωση που θα επικρατεί σήμερα γύρω σου, θα σε κάνει πολύ κυκλοθυμικό και οξύθυμο. Προφανώς λοιπόν δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για δράση, γιατί τα νεύρα και η θολή σου κρίση ίσως σε οδηγήσουν να πάρεις λάθος αποφάσεις. Πάρε λοιπόν τις αποστάσεις σου από τα γεγονότα και άφησέ τα όλα για μια πιο καλή και ευνοϊκή ημέρα, ώστε να είσαι σίγουρος για τις σκέψεις και τις πράξεις σου.

Καρκίνος

Στο προσκήνιο θα έρθουν κάποια θέματα που θα αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου κι εσύ θα πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, ώστε να δώσεις λύσεις που θα επιφέρουν τάξη και ηρεμία. Σε γενικές γραμμές, φρόντισε στην καθημερινότητά σου να κινείσαι έξυπνα και λογικά, ώστε να πηγαίνουν όλα καλά.

Λέων

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο, σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές ώστε να πάρεις σημαντικές για τη ζωή σου αποφάσεις και να πετύχεις πράγματα, που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Ωστόσο, κάποια μικροπροβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε αποσυντονίσουν λίγο, αλλά θα είναι προσωρινά, οπότε θα επανέλθεις γρήγορα στους ρυθμούς σου.

Παρθένος

Οι εξελίξεις έρχονται με τέτοιο τρόπο που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, καθώς είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που περίμενες. Με τον πανικό για σύμβουλο όμως, μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Χαλάρωσε λοιπόν και αξιοποίησε το μέγιστο των δυνατοτήτων σου, ώστε να συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα και να προγραμματιστείς εκ νέου, ώστε να φτάσεις εκεί που θες.

Ζυγός

Προσπάθησε σήμερα να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να κινείσαι έξυπνα και μεθοδικά, ώστε να αποφύγεις ολέθρια για την πορεία της ζωής σου λάθη. Φρόντισε να ξέρεις τι θες και να είσαι σίγουρος για την τακτική που έχεις υιοθετήσει, ώστε να πατάς γερά στα πόδια σου και να μην μπορεί κανείς και τίποτα να σε πτοήσει. Να είσαι σίγουρος ότι έτσι θα γίνουν όλα όπως πρέπει.

Σκορπιός

Η πορεία που έχεις χαράξει για να πετύχεις αυτά που θες είναι απόλυτα ορθή και σύντομα θα δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάποια κοντινά σου πρόσωπα θα έρθουν αντιμέτωπα με προβλήματα και καλό θα ήταν να τους βοηθήσεις, γιατί έχεις καθαρό μυαλό. Ζητήματα σημαντικά για το μέλλον σου που καθυστερούσαν και σε δυσκόλευαν, επιτέλους ξεμπλοκάρουν και θα προχωρήσεις μπροστά.

Τοξότης

Στο χώρο της δουλειάς σου θα προκύψουν κάποια θέματα που θα απαιτήσουν άμεση διευθέτηση και τακτοποίηση, οπότε φρόντισε να είσαι δραστήριος και μεθοδικός. Δύσκολο θα είναι το κλίμα επικοινωνίας με τους γύρω σου, καθώς δε θα μπορείς να συνεννοηθείς και τα νεύρα σου ίσως σε φέρουν σε ρήξη μαζί τους. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να διατηρείς χαμηλούς τους τόνους όσο γίνεται.

Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, διότι κάποιες δυσκολίες θα προκύψουν, που ίσως σε αποσυντονίσουν αρχικά. Εσύ φρόντισε να μείνεις συγκεντρωμένος στο πρόγραμμά σου, αφού σύντομα όλα θα ηρεμήσουν και δε θα έχεις καθόλου προβλήματα. Στο εξής τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά και αισιόδοξα για σένα, καθώς η καθημερινότητά σου θα είναι ομαλή και δημιουργική.

Υδροχόος

Βρες σήμερα το χρόνο και την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλογο με τον εαυτό σου, γιατί είναι απαραίτητος προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου και να υιοθετήσεις πιο αποτελεσματικές τακτικές. Με ψυχραιμία λοιπόν και γνώμονα τη λογική, θα μπορέσεις να φέρεις τη ζωή σου στα μέτρα σου και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν.

Ιχθείς

Σήμερα, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο, είσαι πολύ ευδιάθετος και ορεξάτος, οπότε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία αποφασίζεις να δρομολογήσεις τολμηρά και μεγαλόπνοα σχέδια και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, προκειμένου να τα δεις να υλοποιούνται επιτυχώς και να σου αποφέρουν την αναμενόμενη ηθική ικανοποίηση και κοινωνική καταξίωση. Συνέχισε έτσι και θα πας ακόμη πιο ψηλά.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (26/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα