Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (11/9/14)

09:06 11/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Αγωνίζεστε για την επιτυχία και την κοινωνική καταξίωση. Έχετε δύναμη και αυτοπεποίθηση, ίσως έχετε μια προβολή ή αναγνώριση. Είστε έτοιμοι να προβάλετε τον εαυτό σας και ξέρετε τι θέλετε. Ένας από τους γονείς σας ή ένας σημαντικός άντρας στη ζωή σας θα μπορούσε να σας προσθέσει άγχος αλλά και να δημιουργήσει συγκρούσεις . Μπορεί να αγωνίζεστε να πετύχετε την ισορροπία ανάμεσα στο καθήκον και τις δικές σας ανάγκες. Ίσως τώρα γίνετε πιο αλαζονικοί και πιο εγωιστές προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας και εκδηλώνετε την άγρια πλευρά του εαυτού σας.

Ταύρος

Σήμερα η συναναστροφή με

τους φίλους σας θα σας κρατήσει ζωντανούς και ενεργητικούς. Μπορεί ακόμη και να αναζητήσετε να κάνετε κάτι πρωτότυπο και εντελώς έξω από το κατεστημένο μαζί, εφόσον δεν είναι αρκετά ακραίο, και εναρμονίζεστε στο πνεύμα της διασκέδασης. Ίσως σκεφτείτε να κάνετε μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σας ή ακόμα να απομακρύνετε κάποιους από τους φίλους σας αν νιώθετε ότι αποστραγγίζουν την ενέργειά σας.

Δίδυμοι

Νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να αποσυρθείτε για λίγο από την ενεργό δράση . Ίσως γίνεται μια μάχη ανάμεσα στο μυαλό και την ψυχή σας. Ή απλά μπορεί να μην είστε σε θέση να ηρεμήσετε από το θόρυβο γύρω σας και να νιώθετε εκνευρισμό. Ίσως νιώθετε αγχωμένοι από εκκρεμείς υποχρεώσεις ή ακόμα μπορεί και να δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ για να ολοκληρώσετε την εργασία σας. Τα όνειρά σας μπορεί να είναι αγχωτικά ή ίσως έχετε προβλήματα στον ύπνο, ακόμη κι αν κάνετε προσπάθεια για να ηρεμήσετε. Κάντε ό, τι μπορείτε προκειμένου να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το στρες.

Καρκίνος

Σύντομα αυξάνονται τα κέρδη σας αλλά θα μπορούσατε επίσης να έχετε αυξημένα έξοδα . Ελέγξτε την τάση σας να καταστείλετε το άγχος σας κάνοντας περιττά ψώνια καθώς η καταναλωτική μανία σας μπορεί να σας στερήσει την εξοικονόμηση χρημάτων. Αυτή τη χρονική περίοδο θα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να αγοράσετε αυτό που έχετε βάλει στο μυαλό σας ακόμα κι αν πληρώσετε περισσότερα γι’ αυτό! Αν έχετε επιχείρηση, ίσως αλλάξετε το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Βεβαιωθείτε ότι οι μέθοδοι που προβάλετε το προϊόν σας δεν σας κοστίζουν πολλά σε χρήμα .

Λέων

Αισθάνεστε την ανάγκη να συμμετάσχετε σε έντονες συζητήσεις, να προβάλετε λαμπρές νέες ιδέες και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτή είναι μια υπέροχη χρονική περίοδος για να γίνουν αποδεκτές οι ιδέες σας ή να προβάλετε τις απόψεις σας προφορικώς ή γραπτώς. Τα λόγια σας έχουν τώρα δύναμη και είστε στο προσκήνιο διαμέσου της ομιλίας ή μιας παρουσίασης ή ακόμα και της διδασκαλίας. Διψάτε για γνώση και για αποδοχή, οπότε μη διστάσετε να προβάλετε τον εαυτό σας με νέους τρόπους σκέψης. Απολαμβάνετε τώρα την έρευνα και τις νέες ιδέες και πληροφορίες.

Παρθένος

Σήμερα φλερτάρετε με μια ανέμελη διάθεση, απολαμβάνετε το ερωτικό παιχνίδι και τα πνευματώδη πειράγματα με τους θαυμαστές σας. Έχετε τη διάθεση να ζήσετε το ερωτικό πάθος και διασκεδάζετε κάνοντας νέες γνωριμίες. Αν είστε δεσμευμένοι, μια μικρή λεκτική κόντρα θα μπορούσε να επαναφέρει την ερωτική σπίθα και το πάθος στη σχέση σας. Από την αντίθετη πλευρά, ίσως ζητήματα εμπιστοσύνης σας κάνουν καχύποπτους απέναντι στο σύντροφό σας. Δυνατά συναισθήματα που ήταν καιρό θαμμένα μέσα στην ψυχή σας, θα μπορούσαν να ξεσπάσουν ανεξέλεγκτα.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει προκλήσεις και ασάφειες. Kάποιες εντάσεις πιθανό να σας σπρώξουν να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη δουλειά ή ακόμη να αλλάξετε πορεία. Αν είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία θυμηθείτε αν είχατε παρόμοιες αλλαγές τον Ιούνιο του 1992. Αυτό το διάστημα με την παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο έχετε έντονη επιθυμία για να πετύχετε και να σταθεροποιηθείτε.

Σκορπιός

Η πλανητική επιρροή της ημέρας δημιουργεί συγκρούσεις και ανεξέλεγκτες διαφωνίες με τα μέλη της οικογένειάς σας ή τις γυναίκες. Ίσως πάλι να σκέφτεστε – ειδικά σήμερα -να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια ή να αποφασίσετε να περνάτε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους τους ή ακόμα και να αλλάξετε κατοικία . Οι γυναίκες ή/και τα μέλη της οικογένειάς σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογική σας κατάσταση και θα σας δώσουν τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από το ζοφερό παρελθόν ή τις σκοτεινές αναμνήσεις σας. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να επανενωθείτε με άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

Τοξότης

Έχετε τη δύναμη και την ενέργεια να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να είστε σε φόρμα. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε σε ένα γυμναστήριο για να έχετε καλή φυσική κατάσταση. Όμως, μην υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας ή κουράζεστε υπερβολικά εργαζόμενοι σκληρά. Το άγχος σας θα είναι έντονο αλλά θα έχετε τη δύναμη να το καταπολεμήσετε. Αντικαταστήστε τις όποιες κακές συνήθειές σας (όπως το κάπνισμα, το ποτό ή την υπερφαγία), με νέες, πιο υγιείς, δεδομένου ότι θα νιώθετε τώρα περισσότερο στρες και θα έχετε την τάση σε διατροφικές ατασθαλίες. Αυτή η αλλαγή θα κάνει θαύματα στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας.

Αιγόκερως

Η ημέρα σας δίνει πάθος για να μελετήσετε νέες πνευματικές θεωρήσεις ή να εξερευνήσετε νέες φιλοσοφίες και θρησκείες. Είστε πειστικοί στις πεποιθήσεις σας αλλά προσέξτε μη γίνετε δογματικοί στις απόψεις σας. Να είστε προσγειωμένοι, ευέλικτοι και λογικοί, διαφορετικά, θα μπορούσατε να γίνετε φανατικοί στις απόψεις σας ή να μη μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έχετε δίψα για να γνωρίσετε νέο κόσμο, να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να μελετήσετε μια νέα γνώση . Γνωριμίες από μακριά ή άλλους πολιτισμούς ενισχύουν το πνεύμα της περιπέτειας.

Υδροχόος

Σήμερα, έχετε το θάρρος και τη δύναμη να κινηθείτε για να αυξήσετε το εισόδημά σας, είτε μέσω ενός παθητικού εισοδήματος ή μιας επένδυσης ή μιας αγοράς ακινήτων ή μιας προσοδοφόρας οικονομικής συμφωνίας, καταβάλλοντας ένα ποσό. Ίσως διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν κοινά περιουσιακά στοιχεία ή σας δοθεί μια ευκαιρία να καρπωθείτε τα οικονομικά οφέλη από μια συνεργασία ή ακόμα ανακαλύπτετε τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας. Θα είστε ιδιαίτερα κινητικοί τώρα όσον αφορά τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Ιχθείς

Αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία στη σχέση σας, ίσως έρθετε σε σύγκρουση με το σύντροφό σας ή κάποιον συνεργάτη σας. Δεδομένου ότι ο διάλογος δεν θα επιλύσει τώρα τα προβλήματα, συγκρατηθείτε και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά . Θα είστε τώρα αδιάλλακτοι και ανταγωνιστικοί, περισσότερο από το κανονικό ή πιο δυναμικοί και διεκδικητικοί για πράγματα που δεν σας ενδιέφεραν πριν. Αντί να κάνετε πόλεμο με τον αγαπημένο σας, φέρτε πίσω το πάθος στη σχέση σας. Εάν δεν μπορείτε να παρακάμψετε τις συγκρούσεις, απλά να θυμάστε ότι οι διαφωνίες δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη χωρισμό. Αν είστε μόνοι, μια νέα παθιασμένη αγάπη έρχεται στο δρόμο σας αλλά δεν εγγυάται τη σταθερότητα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (11/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα