«Ψέματα ότι δεν ήθελα οικογένεια με τον Brad Pitt. Έκανα τα πάντα για να αποκτήσω παιδί»: Η Jennifer Aniston μιλάει ανοιχτά για την μάχη της με την υπογονιμότητα

12:00 10/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Aniston μοιράζεται για πρώτη φορά την πολύ προσωπική της ιστορία εξωσωματικής γονιμοποίησης και μας συγκινεί!

Σε μια νέα ειλικρινή συνέντευξη στο Allure, ενώ συζητούσε για τη σειρά περιποίησης μαλλιών της LolaVie, η ηθοποιός μίλησε για τις φήμες εγκυμοσύνης που την βασάνιζαν για χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι πίσω από όλα αυτά κρυβόταν ένας αγώνας που έδινε με την υπογονιμότητα.

«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα. Ήταν πραγματικά δύσκολο. Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα ειδικά ροφήματα. Δοκίμαζα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα να μου έλεγε κάποιος από νωρίς: «Κάνε κατάψυξη ωαρίων. Κάνε αυτή τη χάρη στον εαυτό σου. Το πλοίο όμως απέπλευσε».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure Magazine (@allure)

«Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει, μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά;»: Η Jennifer Aniston μιλά για τις φήμες περί εγκυμοσύνης που την πλήγωσαν

Jennifer Aniston -Εξωσωματική: Η μάχη της με την υπογονιμότητα

Ο χωρισμός της από τον σύζυγό της Brad Pitt το 2005 μετά από 5 χρόνια γάμου, έκανε ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά της καθώς δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως η ίδια επέλεξε την καριέρα της από τα παιδιά και την οικογένεια.

«Ήταν το απόλυτο ψέμα», δήλωσε η Aniston σχετικά με τα «δημοσιεύματα ότι ήμουν εγωίστρια…Απλώς με ένοιαζε η καριέρα μου. Και ο Θεός να κάνει μια γυναίκα να είναι επιτυχημένη και να μην έχει παιδί. Και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, γιατί χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί».

Η Aniston δεν έδωσε κανένα χρονοδιάγραμμα για το ταξίδι της στην εξωσωματική γονιμοποίηση, η Allure σημείωσε απλά ότι ήταν «πριν από αρκετά χρόνια». Αλλά τώρα στα 53 της, είπε ότι δεν έχει μετανιώσει καθόλου για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure Magazine (@allure)

Ενώ συμπλήρωσε: «Πραγματικά νιώθω μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει άλλο, “Μπορώ;” Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο».

«Θα έλεγα στα τέλη της δεκαετίας του 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα, και αν δεν το είχα περάσει, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτή που είμαι τώρα», δήλωσε η Aniston. «Γι’ αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για όλο αυτό που πέρασα. Διαφορετικά, θα ήμουν ένα άτομο πολύ φοβισμένο, νευρικό, αβέβαιο για το ποια πραγματικά είναι. Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από ό,τι ένιωθα στα 20 ή στα 30 μου ακόμα και στα 40 μου», τόνισε η Jennifer Aniston.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Aniston συζητά για τον αντίκτυπο που είχαν πάνω της τα κουτσομπολιά για την προσωπική της ζωή.

Το 2016, η πρωταγωνίστρια των Friends έγραψε ένα άρθρο για την Huffington Post, αναφέροντας: «Δεν είμαι έγκυος. Είμαστε πλήρεις με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί. Πρέπει να αποφασίσουμε μόνοι μας τι είναι όμορφο όταν πρόκειται για το σώμα μας. Αυτή η απόφαση είναι δική μας και μόνο δική μας. Ας πάρουμε αυτήν την απόφαση για εμάς και για τις νέες γυναίκες σε αυτόν τον κόσμο που μας βλέπουν ως παραδείγματα. Ας πάρουμε αυτήν την απόφαση συνειδητά, μακριά από τα ταμπλόιντ. Δεν χρειάζεται να είμαστε παντρεμένες ή μητέρες για να είμαστε ολοκληρωμένες. Εμείς καθορίζουμε τον εαυτό μας και την ζωή μας».

Η φάση έγινε cringe και η Jennifer Aniston έζησε την πιο αμήχανη συνέντευξη της ζωής της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure Magazine (@allure)

Στο ίδιο άρθρο, μάλιστα, η αγαπημένη μας ηθοποιός είχε προσθέσει: «Έχω βαρεθεί να είμαι μέρος αυτής της αφήγησης. Ναι, μπορεί να γίνω μητέρα κάποια μέρα, και αφού τα λέω όλα, αν το κάνω ποτέ, θα το μάθετε πρώτοι, αλλά δεν επιδιώκω τη μητρότητα γιατί νιώθω ημιτελής κατά κάποιο τρόπο».

Μίλησε, επίσης, για το συγκεκριμένο θέμα και στο The Hollywood Reporter τον περασμένο Δεκέμβριο, λέγοντας ότι «τα έπαιρνε όλα πολύ προσωπικά» εκείνη την εποχή. «Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει προσωπικά, ιατρικά. Μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά; Δε γνωρίζετε τίποτα, και είναι πραγματικά επώδυνο και πολύ άσχημο», δήλωσε.

Ο ίδιος πόλεμος εναντίον της συνεχίστηκε και στην εποχή των social media, την εποχή που η Jennifer Aniston ήταν παντρεμένη με τον Justin Theroux, 2015-2017.

«Αυτό που έκαναν οι ταμπλόιντ και τα μέσα ενημέρωσης στην προσωπική ζωή των ανθρώπων παλαιότερα, το κάνουν τώρα οι άνθρωποι στα social media», δήλωσε η σταρ του The Morning Show. «Τώρα έχετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι σαν τα social να παραδίδουν ένα σπαθί σε οποιονδήποτε κάθεται πίσω από μια οθόνη υπολογιστή για να είναι τρολ ή ό,τι άλλο τους αποκαλούν και να εκφοβίζει τους ανθρώπους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure Magazine (@allure)

Παρά το γεγονός ότι είναι πρώην, ο Justin Theroux βρίσκεται στο πλευρό της Jennifer Aniston.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα σχετικά με την πρώην σύντροφό του, αφού μίλησε ανοιχτά για τους προσωπικούς της αγώνες στο παρελθόν.

Όταν η Aniston δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, ο Theroux σχολίασε δυο emojis (μια γροθιά και μια καρδιά), θέλοντας να δείξει την υποστήριξη και τον θαυμασμό που εξακολουθεί να έχει για την πρώην σύντροφο του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ψέματα ότι δεν ήθελα οικογένεια με τον Brad Pitt. Έκανα τα πάντα για να αποκτήσω παιδί»: Η Jennifer Aniston μιλάει ανοιχτά για την μάχη της με την υπογονιμότητα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα