Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου

21:18 4/4/2022 - Πηγή: iPop

Στην φυλακή οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στην οποία βρέθηκε υψηλή ουσία κεταμίνης.

Μετά από την πολύωρη απολογία της στην 18η τακτική ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγήθηκε προς την φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη επί 4,5 ώρες περίπου (όσο περίπου διήρκησε η απολογία της) παρέμενε ψυχρή και αμετανόητη ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητά της, υποστηρίζοντας πως στην 9χρονη Τζωρτζίνα είχαν χορηγήσει κεταμίνη οι γιατροί του νοσοκομείου.

Ρούλα

Πισπιρίγκου: Οι απαντήσεις των γιατρών για την ουσία της κεταμίνης – Τα ηχογραφημένα μηνύματα και οι απειλές προς τον Μάνο

Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας

Συγκεκριμένα, το βασικό επιχείρημα που προέταξε στα στοιχεία της δικογραφίας – ήταν ότι οι γιατροί από αμέλεια ή λάθος χορήγησαν την θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της. Υποστήριξε ότι η τοξική ουσία υπάρχει στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου “Αγλαία Κυριακού”.

Παιδοκτονίες στην Ελλάδα: 5 φορές που οι μητέρες έσβησαν το χαμόγελο των παιδιών τους και συγκλόνισαν την κοινή γνώμη

Η ανακρίτρια, παρά τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου έκρινε πως πρέπει να οδηγηθεί στην φυλακή και να προφυλακιστεί.

Φεύγοντας από τα δικαστήρια η 33χρονη δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

O Μάνος Δασκαλάκης μιλά για πρώτη φορά μετά την σύλληψη της συζύγου του και δίνει απαντήσεις για τον θάνατο των παιδιών, την κεταμίνη και την σπιτονοικοκυρά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα