Πώς ο σύντροφός σου εκφράζει τα συναισθήματά του; Δώσε προσοχή!

13:15 23/9/2019 - Πηγή: iPop

Το «σ’ αγαπώ» είναι μάλλον ο πιο εύκολος τρόπος για να δείξεις σε κάποιον ότι νοιάζεσαι για εκείνον, αλλά δεν είναι ο μοναδικός τρόπος. Η έκφραση των συναισθημάτων σε μια σχέση διαφέρει. 

Όταν πρόκειται για την έκφραση των συναισθημάτων σε μια σχέση, ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά. Ορισμένοι βασίζονται στα λόγια ενώ άλλοι στις πράξεις και τις χειρονομίες. Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο το άλλο σου μισό εκφράζει την αγάπη του ίσως διαφέρει από τον δικό σου τρόπο κι αυτό πολλές φορές σε αγχώνει πως κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και ίσως νιώθεις λιγότερο επιθυμητή.

Η… διαφορετική
έκφραση των συναισθημάτων σε μια σχέσηΣε ακούν σαν το… προσωπικό σου ημερολόγιο

Αν ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σε ακούσει κάθε φορά που κάτι έχεις να του πεις και νιώθεις άνετα να του μιλάς, τόσο στις κακές όσο και στις καλές σου μέρες, τότε δεν είναι απλά ένας καλός ακροατής.

Είναι ένας άνθρωπος που επενδύει στη σχέση, που χτίζει την εμπιστοσύνη και προσπαθεί να κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή και ειλικρινής.

Αγαπά τις αγκαλιές όσο κι εσύ

Όταν είσαι ερωτευμένος, οι αγκαλιές είναι…. ευτυχία! Αν ο σύντροφός σου αγαπά τις αγκαλιές τόσο, όσο κι εσύ, τότε σημαίνει πως αγαπά να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί σου και πολύ περισσότερο εκτιμά την οικειότητα στη σχέση.

Πολύ περισσότερο, τα τυχαία φιλιά στο μέτωπο και οι τυχαίες, μεγάλες αγκαλιές είναι σημάδι πως προσπαθεί να σου δείξει πόσο σημαντικός είσαι για εκείνον. Χωρίς να βγάλει άχνα!

Σε ενθαρρύνει να πετύχεις τους στόχους σου

Το να είσαι σε μια σχέση δεν σημαίνει απαραίτητα πως είσαι με τον σύντροφό σου όλη την ώρα μαζί ή μιλάτε 24/7.

Στο τέλος της ημέρας, είστε δύο ξεχωριστά άτομα με διαφορετικούς στόχους και όνειρα. Αν ο σύντροφός σου σε ενθαρρύνει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για να πετύχεις τα όνειρά σου και δεν παραπονιέται που δεν έχει όλη σου την προσοχή, τότε εκτιμά τον προσωπικό χώρο και χρόνο.

Καταλαβαίνει πως έχεις ζωή και σε ενθαρρύνει να πετύχεις όσα θέλεις. κι αυτό είναι δείγμα ωριμότητας και αληθινής αγάπης.

Πότε λένε για πρώτη φορά τα ζευγάρια… σ’ αγαπώ;

Σε βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού

Αν δεν τον πειράζει να βάλει πλυντήριο, να πλύνει τα πιάτα, να σε βοηθήσει να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού επειδή είσαι κουρασμένη, σημαίνει πως πιστεύει ότι είστε ίσα και είσαι το άλλο το μισό.

Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που εκτιμά την ισότητα στη σχέση, κι αν τον έχεις βρει μην τον αφήσεις να φύγει.

Μιλά για σένα

Μιλά για σένα σε φίλους και συγγενείς και τα μάτια του λάμπουν από ευτυχία κι αγάπη! Αν δεν τον πειράζει να μιλά για σένα και τη σχέση σας σε τρίτους, αν το κάνει και φουσκώνει από υπερηφάνεια σημαίνει πως εκτιμά τη σχέση, τη δέσμευση και θεωρεί πως είσαι η σωστή για πολλούς λόγους.

Ναι, βλέπει το μέλλον του μαζί σου.

Σου δείχνει την αγάπη του κάθε φορά που βγαίνει έξω…

Το απλά να σου κρατήσει το χέρι ή να σου πει κάτι δημόσια είναι εντάξει… αλλά όταν ο σύντροφός σου το κάνει συνέχεια, δεν είναι καλό σημάδι.

Το να θέλεις να επιδεικνύεις τη σχέση σου και το να το κάνεις κάθε φορά που σου δίνεται η ευκαιρία είναι ένα σημάδι ανασφάλειας και σίγουρα δεν είναι θετικό.

Διαβάστε επίσης:

14 τρόποι να δείξεις την αγάπη σου χωρίς να πεις «σ’ αγαπώ»!

Illustrated by Polina Koshel for BrightSide.me

Το άρθρο Πώς ο σύντροφός σου εκφράζει τα συναισθήματά του; Δώσε προσοχή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, Δώσε,pos, dose