Οι bohemian ChristianZen δημιουργίες στο market του Revival!

20:30 8/6/2019 - Πηγή: iPop
Στο «Revival: Believe in yourself» θα ακούσουμε, θα μάθουμε και θα δούμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, ανάμεσα στα οποία και μοναδικές συλλογές, όπως κι αυτές του brand ChristianZen.

Πιο συγκεκριμένα, στο market του Revival θα βρεις και τη νέα συλλογή ChristianZen, μια συλλογή με ethnic και bohemian στοιχεία που θα λατρέψεις για τη βαλίτσα των καλοκαιρινών σου διακοπών.

Πίσω από το όνομα ChristianZen

βρίσκεται η Δανέζα σχεδιάστρια ρούχων Σίσελ Κρίστιανσεν. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δανία αλλά έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο της ζωής της στην Ελλάδα. Η μεγάλη αγάπη της για τα ταξίδια και η επαφή της με τις διαφορετικές κουλτούρες του κόσμου αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες της.

Η απλότητα της ελληνικής παράδοσης και η φυσική ομορφιά του τόπου σε συνδυασμό με ethnic, bohemian και folklore στοιχεία συνθέτονται και δημιουργούν τις μοναδικές ChristianZen συλλογές.

Ως brand δημιουργήθηκε το 2013 με κυρίως αντικείμενο το
resort & beach wear έχοντας βασική αρχή τη χρήση ελληνικών υφασμάτων και την κατασκευή των ενδυμάτων στην Ελλάδα υπογράφοντας κάθε ρούχο με τη σημείωση “Made in Greece”. Η στήριξη και η ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς αλλά και η παραγωγή ρούχων υψηλής ποιότητας αποτελούν βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του brand.

Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει στις ChristianZen συλλογές έναν ιδιαίτερο συνδυασμό θηλυκότητας, στυλ, ελευθερίας με επιρροές από το bohemian lifestyle.

Την Κυριακή 9 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Life Gallery Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες για το Revival εδώ: www.facebook.com/events/ . Παράλληλα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις και στο επίσημο site, w4w.gr, και να κλείσεις το εισιτήριό σου από τώρα μέσω του viva.

Διαβάστε ακόμη:

Revival: Πίστεψε ότι βρίσκεσαι εδώ για κάποιο λόγο

Το άρθρο Οι bohemian ChristianZen δημιουργίες στο market του Revival! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα