Ο πρίγκιπας William κυκλοφορεί μια σειρά ντοκιμαντέρ για καλό σκοπό! Εσύ είσαι έτοιμη να σώσεις τον πλανήτη;

14:07 27/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας William ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της σκηνοθεσίας και μάλιστα για καλό σκοπό! Σε συνεργασία με τον David Attenborough θα παρουσιάσουν ένα ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή και θα σε ωθήσουν να σώσεις τον πλανήτη μαζί τους!

Το “‘The Earthshot Prize: Repairing Our Planet” είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ με πέντε επεισόδια, που θα κάνει πρεμιέρα στο discovery+ και στο BBC iPlayer

στις 3 Οκτωβρίου και θα επικεντρωθεί στις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, καθώς και στις λύσεις που δημιουργήθηκαν από επιστήμονες και ειδικούς σε όλο τον κόσμο.

Ένα ντοκιμαντέρ έρχεται για να φέρει λύσεις στην κλιματική αλλαγή!

“Είναι απίστευτο αυτό που μπορούμε να χτίσουμε εμείς οι άνθρωποι, αλλά συχνά ξεχνάμε ότι έχει κόστος. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον, ένα καλύτερο μέλλον, αλλά μόνο αν το επιδιώξουμε τώρα”, δήλωσε ο πρίγκιπας William στο teaser του ντοκιμαντέρ.

Join @KensingtonRoyal and @EarthshotPrize finalists for a series about solutions to our most pressing environmental challenges, in an effort to save the planet.

Stream #EarthshotPrize: Repairing Our Planet on @discoveryplus October 3. pic.twitter.com/wUDKVL0TH1

— Discovery (@Discovery) September 25, 2021

Το teaser περιλαμβάνει, επίσης, μέλη του Earthshot Prize Council, τα οποία περιγράφουν αυτή τη στιγμή ως “το ξεκίνημα μιας αποφασιστικής δεκαετίας” για την αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη. Μεταξύ αυτών που περιλαμβάνονται είναι η τραγουδίστρια και φιλάνθρωπος Shakira Mebarak, ο ποδοσφαιριστής Daniel Alves και ο σκηνοθέτης Sir David Attenborough.

Η σειρά θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής των βραβείων Earthshot, η οποία θα φιλοξενηθεί από το Alexandra Palace του Λονδίνου και θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα του Discovery στο Facebook στις 17 Οκτωβρίου. Οι πέντε νικητές των πρώτων βραβείων θα ανακοινωθούν, με τον καθένα να λαμβάνει 1 εκατομμύριο £.

Ο Δούκας του Cambridge ανακοίνωσε τους φιναλίστ νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο μοιράζεται με τη σύζυγό του Kate Middleton. Το έπαθλο θα απονέμεται κάθε χρόνο για την επόμενη δεκαετία και αφορά “τις καλύτερες ιδέες για την αντιμετώπιση των επειγόντων περιβαλλοντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κόσμος”, σύμφωνα με τον William.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

“Το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει ως στόχο να συγκεντρωθούν τα καλύτερα μυαλά και οι καλύτερες δυνατές λύσεις, για τον καθορισμό και την αντιμετώπιση ορισμένων από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις του κόσμου”, είπε ο πρίγκιπας William στο βίντεο. “Πρέπει να αξιοποιήσουμε την εφευρετικότητα μας και τις ικανότητές μας για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο. Τα επόμενα δέκα χρόνια είναι μια κρίσιμη δεκαετία για τον πλανήτη. Ο χρόνος είναι ουσιαστικός, γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι αυτό το πολύ φιλόδοξο παγκόσμιο βραβείο είναι ο μοναδικός δρόμος που προχωράει μπροστά”, συμπλήρωσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας William κυκλοφορεί μια σειρά ντοκιμαντέρ για καλό σκοπό! Εσύ είσαι έτοιμη να σώσεις τον πλανήτη; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα