Ο πιο απίστευτος λόγος που μπορεί να σε κάνει να εμφανίσεις κιρσούς στα πόδια

14:41 12/3/2016 - Πηγή: iPop

Από μικρή ηλικία έχεις παρατηρήσει πως έχεις κιρσούς στα πόδια. Οι λόγοι για τους οποίους αντιμετωπίζεις το εν λόγω πρόβλημα μπορεί να είναι πολλοί. Ευθύνεται η κληρονομικότητα, η ορθοστασία που βιώνεις στη δουλειά σου, αλλά και κάτι που σίγουρα δε σου πηγαίνει στο μυαλό. Εμείς, το βρήκαμε και θα σου το αποκαλύψουμε.

Για να μην σε κρατάμε άλλο σε αγωνία θα σου πούμε πως αναφερόμαστε στην στάση του σώματος σου και ειδικότερα των ποδιών σου όταν κάθεσαι. Ναι, καλά κατάλαβες το σταυροπόδι τονίζουν οι

ειδικοί μπορεί να είναι τρομερό λάθος και να σε κάνει να βγάλεις κιρσούς στα πόδια.

Δεν είσαι, όμως μόνο εσύ που το κάνεις. Οι περισσότερες γυναίκες για να αναδείξουν τη θηλυκότητα τους όταν κάθονται σταυρώνουν με χάρη τα πόδια τους.

Αυτή, η συνήθεια, όμως, υπογραμμίζουν οι γιατροί πιέζει τα πόδια, δημιουργεί πρόβλημα στις φλέβες και ευθύνεται για την εμφάνιση των κιρσών.

Όπως κατάλαβες από σήμερα καλό θα ήταν να είσαι λίγο έως πολύ πιο προσεκτική όταν κάθεσαι.

Αν έχεις ήδη κιρσούς σου συνιστούμε να αρχίσεις τη γυμναστική και να χρησιμοποιείς ειδικές κρέμες τις οποίες θα βρεις στο φαρμακείο. Αν πάλι το πρόβλημα σου αντί να μειώνεται γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καλό θα ήταν να επισκεφθείς κάποιον ειδικό.

The post Ο πιο απίστευτος λόγος που μπορεί να σε κάνει να εμφανίσεις κιρσούς στα πόδια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα