Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις μανούλες για το θηλασμό

11:47 27/9/2020 - Πηγή: iPop

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο θηλασμός, ο οποίος δεν αποτελεί θέμα ταμπού για την ίδια αλλά μία πολύ φυσική κατάσταση όπως και είναι! Η ίδια βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της καθώς μεγαλώνει το παιδί της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και
ο θηλασμός

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι σίγουρα μία πολύ τρυφερή μανούλα όπως είναι και μία πολυάσχολη γυναίκα που όμως πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει με την οικογένεια της. Την ίδια την έχει απασχολήσει πολλές φορές το θέμα του θηλασμού και έχει κάνει πολλές φορές σχετικές αναρτήσεις στις οποίες προστέθηκε μία ακόμα.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται η ίδια που θηλάζει το μωρό της κρατώντας στο άλλο της χέρι το μπουκαλάκι στο οποίο βγάζει γάλα. Στη λεζάντα η γνωστή ηθοποιός έγραψε:

Θηλασμός: Ένα «τζιζ» θέμα για λόγους που αρνούμαι να αποδεχτώ
Να κάνω σαφές πως το κείμενο είναι καθαρά εμπειρικό και δεν έχει στόχο να κρίνει κανένα, παρά να ενθαρρύνει, να ενημερώσει και να κατευθύνει ελαφρώς μια γυναίκα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα μωρό.
Η φωτογραφία που επέλεξα να ανεβάσω είναι για μένα πολύ σημαντική και ελπίζω να γίνει και για σας.
Στη φωτογραφία αυτή λοιπόν, μόλις έχω επιστρέψει από την παράσταση που έπαιζα κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Επειδή το μωρό μου ήταν μόλις 3 μηνών, ταξιδεύαμε μαζί κάθε εβδομάδα για 3 περίπου μήνες για να μην κόψω το θηλασμό.
Κάθε βράδυ λοιπόν που επέστρεφα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τη δουλειά, έβγαζα γάλα με το θήλαστρο για να έχει το μωρό μου να πιει όταν εγώ έλειπα στη δουλειά.
Εδώ να σημειώσω πως έβγαζα γάλα και κατά τη διάρκεια της παράστασης για να μπορέσω να συμπληρώσω τα απαραίτητα ml.
Σε αυτή τη φωτογραφία η μικρή μου ξύπνησε τη στιγμή που έβγαζα γάλα με το θήλαστρο κι έτσι τη θήλασα καθώς ταυτόχρονα ετοίμαζα και το γεύμα της για την επόμενη νύχτα.
Αυτό είναι αγάπη για μένα.

View this post on Instagram

Σήμερα στο blog μου #mamaknowsbest στο @ladylike.gr : Θηλασμός: Ένα «τζιζ» θέμα για λόγους που αρνούμαι να αποδεχτώ  Να κάνω σαφές πως το κείμενο είναι καθαρά εμπειρικό και δεν έχει στόχο να κρίνει κανένα, παρά να ενθαρρύνει, να ενημερώσει και να κατευθύνει ελαφρώς μια γυναίκα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα μωρό. Η φωτογραφία που επέλεξα να ανεβάσω είναι για μένα πολύ σημαντική και ελπίζω να γίνει και για σας. Στη φωτογραφία αυτή λοιπόν, μόλις έχω επιστρέψει από την παράσταση που έπαιζα κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Επειδή το μωρό μου ήταν μόλις 3 μηνών, ταξιδεύαμε μαζί κάθε εβδομάδα για 3 περίπου μήνες για να μην κόψω το θηλασμό. Κάθε βράδυ λοιπόν που επέστρεφα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τη δουλειά, έβγαζα γάλα με το θήλαστρο για να έχει το μωρό μου να πιει όταν εγώ έλειπα στη δουλειά. Εδώ να σημειώσω πως έβγαζα γάλα και κατά τη διάρκεια της παράστασης για να μπορέσω να συμπληρώσω τα απαραίτητα ml. Σε αυτή τη φωτογραφία η μικρή μου ξύπνησε τη στιγμή που έβγαζα γάλα με το θήλαστρο κι έτσι τη θήλασα καθώς ταυτόχρονα ετοίμαζα και το γεύμα της για την επόμενη νύχτα. Αυτό είναι αγάπη για μένα. #mama #breastfeeding #unconditionallove #momof2 #breastfeefingmom

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on Sep 25, 2020 at 1:39am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις μανούλες για το θηλασμό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα