Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας super star έδωσε την φανέλα του σε φίλαθλο με κινητικά προβλήματα

12:40 29/8/2022 - Πηγή: iPop

Ο άσσος της Εθνικής μας ομάδας και των Milwaukee Bucks, πέρα από σπουδαίος αθλητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο το Βέλγιο στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε την φανέλα του σε έναν ΑμεΑ φίλαθλο της Εθνικής μας.

Λίγα λόγια για το ματς και η μεγάλη κίνηση του Γιάννη

Η Επίσημη Αγαπημένη με πρωταγωνιστή τον Greek Freak

είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στο Βέλγιο, όπου πήρε την νίκη με 85-68 για την Β’ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και άφησε πίσω της την ήττα από την Σερβία. Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά ο Έλληνας super star όπου με 26 πόντους, οδήγησε εκ του ασφαλούς την Εθνική μας στην άνετη επικράτηση, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α.

Τα φοβερά και τρομερά που έκανε ο Γιάννης στο παρκέ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του ματς. Πιο συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα, συνέβη μια συγκλονιστική στιγμή με πρωταγωνιστή τον Γιάννη και έναν νεαρό φίλαθλο της γαλανόλευκης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε την φανέλα του αφού πρώτα την είχε υπογράψει, στον οπαδό της Εθνικής μας όπου αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, σκορπίζοντας τεράστια χαρά σε εκείνον. Για μια ακόμη φορά, ο Έλληνας άσσος μας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, αποδεικνύοντας στην πράξη πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγαπά την Ελλάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο – Η επίσκεψή του στην Ακρόπολη με τους γιους του!

Οι φωτογραφίες και το βίντεο της μεγάλης κίνησης του ΓιάννηΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSIΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSIΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας super star έδωσε την φανέλα του σε φίλαθλο με κινητικά προβλήματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα