Απόκτησε ενέργεια καθημερινά

08:01 25/9/2014 - Πηγή: iPop

Σου λείπει ενέργεια! Tο νιώθεις κάθε πρωί όταν ξυπνάς και πιστεύεις πώς αν πιείς ένα μεγάλο ποτήρι καφέ η μέρα σου φτιάξει; Κάνεις λάθος! Ο καφές απλά θα σε ξυπνήσει! Για να αποκτήσεις, όμως, ενέργεια καθημερινά, πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα που φυσικά θα σου πούμε! Υποσχέσου βέβαια πώς θα τα κάνεις για να μην τα λέμε τζάμπα.

Πώς να έχεις ενέργεια καθημερινά;Όπως σου έχουμε πει ξανά το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας σου είναι το πρωινό οπότε δεν πρέπει ποτέ να το παραλήψεις!Δεν έχεις χρόνο για γυμναστήριο οπότε πήγαινε στη δουλειά με τα πόδια ή αν είναι αρκετά μακριά από το σπίτι σου
η δουλειά σου σταμάτα μία στάση πιο πριν και περπάτα. Ένας απλός περίπατος λίγων και μόνο λεπτών θα καθαρίσουν το μυαλό σου και θα επαναφορτίσουν το σώμα και το πνεύμα σου.Φρούτα παντού: Ξέχασε το σνακ που παίρνεις από το φούρνο πηγαίνοντας στη δουλειά. Μπορείς να έχεις στην τσέπη σου ένα μήλο ή ακόμα και ένα και λίγα σταφύλια που είναι πολύ θρεπτικά.Εστίασε στο τώρα: Μην αφήνεις το μυαλό σου να κάνει ταξίδια στο παρελθόν και στο μέλλον. Σημασία έχει το παρόν! Σκέψου, λοιπόν, το τώρα έχοντας θετικές αναφορές στο μυαλό σου! Σκέψου για παράδειγμα πόσο καλή μπορεί να είναι σήμερα η μέρα σου αφού θα σχολάσεις νωρίς ή πόσο γλυκό χαμόγελο είχε η κυρία ή ο κύριος στο περίπτερο και σου έφτιαξε τη μέρα.Δώσε τροφή στο μυαλό σου! Όταν έχεις πολλά στο μυαλό σου θολώνεις! Πολύ λογικό! Επέκτεινε, λοιπόν, τα πνευματικά σου όρια και ενίσχυσε τις σκέψεις σου! Μπορείς να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπι ή ακόμα και να ασχοληθείς με τις γλάστρες που έχεις στο μπαλκόνι σου και είναι έτοιμες να χαλάσουν.Ξέφυγε από τη ρουτίνα και άλλαξε απλές συνήθειες! Ακόμα και το να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου ενώ καθημερινά τα έχεις κοτσίδα είναι μία αρχή!

The post Απόκτησε ενέργεια καθημερινά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα