Αυτό το jumper θα το βρεις σε έκπτωση στα Zara και θα γίνει το αγαπημένο σου!

15:31 30/9/2019 - Πηγή: iPop

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει και ήδη το βραδάκι έχει ψύχρα. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ψάξεις και για κάτι πιο cozy, όπως τα πουλόβερ. Και βρήκαμε το ιδανικό πουλόβερ από τα Zara, το οποίο θα το βρεις σε έκπτωση!

Ψάχνεις, λοιπόν, για κάτι που να είναι stylish αλλά και να σε κρατά ζεστή τα βράδια; Τότε αυτό το πουλόβερ από τα Zara θα κάνει τη «δουλειά» του και με το παραπάνω.

Τα πουλόβερ είναι το αγαπημένο μπλουζάκι για το Φθινόπωρο-Χειμώνα

και σίγουρα ένα μόνο δεν είναι αρκετό… γιατί τι θα φοράς καθημερινά στη δουλειά και στις βόλτες;

Το συγκεκριμένο πουλόβερ από τα Zara θα το βρεις σε τρία χρώματα -εκρού, λευκό και μπλε navy- έχει χρυσά κουμπιά που είναι μια κομψή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και εντυπωσιακά μανίκια.

Συγκεκριμένα, η στρόγγυλη λαιμόκοψη δίνει μια πιο ομαλή εμφάνιση, ενώ τα puffy (φουσκωτά) μανίκια του, είναι το τεράστιο trend της σεζόν και κάνει αυτό το πουλόβερ λιγάκι πιο ιδιαίτερο.

Και το καλύτερο της υπόθεσης; Είναι σε έκπτωση. Συγκεκριμένα, θα το βρεις στα 12,99 από 25,95 ευρώ, το οποίο είναι μια έκπτωση της τάξεως του 45%!

Πώς θα φροντίσουμε σωστά τα πουλόβερ αυτόν τον Χειμώνα; Τσέκαρε!

Πώς μπορείς να φορέσεις το πουλόβερ από τα Zara;

Είναι ένα «κομμάτι» που θα θέλεις να φοράς καθημερινά καθώς είναι πολύ βολικό. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα απλό ψηλόμεσο τζινάκι ή και μια παντελόνα και τα sneakers σου ή τα μποτάκια σου όταν θα κάνει περισσότερο κρύο.

Παράλληλα, αν βγεις για μια βόλτα, για ένα brunch κι έχει περισσότερη ψύχρα μπορείς πολύ εύκολα να το σετάρεις με ένα trench coat και να αναβαθμίσεις το κομψό σου στιλ. Μην ξεχνάς η συγκεκριμένη μπλούζα έχει μόλις 12,99 ευρώ αλλά είναι πολύ κομψή!

View this post on Instagram

#ootd #zaratrousers #zarajumper #zarawoman #zaraitalia #givenchysneakers #miumiucrossbodybag #calzedoniasocks #diorsunglasses #diorcolorquake #dioring #diormakeup #style #stylish #fashion #moda

A post shared by La moda passa,lo stile resta

Keywords
Τυχαία Θέματα