Nτοματόσουπα στο air fryer – Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για να υποδεχθείς το φθινόπωρο

15:28 28/9/2022 - Πηγή: iPop

Όσο ο καιρός κρυώνει, η ανάγκη μας για κάτι πιο ζεστό σε φαγητό μεγαλώνει! Η ντοματόσουπα στο air fryer είναι μια συνταγή που θα φτιάχνεις όλο τον χειμώνα! Είναι εύκολη και πεντανόστιμη, ενώ μπορείς φυσικά να «πειράξεις» τη συνταγή που σου προτείνουμε, κάνοντάς την πιο «δική σου».

Μαγειρεύοντας στο Air Fryer: Μάθε πώς να φτιάξεις οποιοδήποτε λαχανικό στην φριτέζα αέρος – Το μυστικό για να βγουν super

τραγανά!

Η ντοματόσουπα στο air fryer είναι μια κρεμώδης σούπα που παρασκευάζεται από ντομάτες, κρεμμύδι και σκόρδο, τα οποία έχουν μαγειρευτεί στην φριτέζα αέρος. Εάν δεν έχεις air fryer, δοκίμασε να φτιάξεις τη συγκεκριμένη συνταγή στο φούρνο, αλλά ο αρχικός τόπος παρασκευής της σίγουρα είναι πιο γρήγορος και πιο εύκολος!

Nτοματόσουπα στο air fryer: Τα υλικά που θα χρειαστείς6 φρέσκες ντομάτες κομμένες στη μέση1 κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα5 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη¼ φλιτζάνι βασιλικός, ψιλοκομμένος1 ½ φλιτζάνι ζωμός κότας¼ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος¼ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα, τριμμένη1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδουαλάτι και πιπέρι, για γεύση

Σολομός στο Air Fryer: Το μυστικό για να πετύχεις τον πιο ζουμερό σολομό σε λιγότερο από 10 λεπτά

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Προθερμαίνουμε το air fryer στους 200 βαθμούς και στρώνουμε στο καλάθι λαδόκολλα.Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη.Τηγανίζουμε στον αέρα για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τελείως τα λαχανικά. Αφού κρυώσουν λίγο, ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες.Προσθέτουμε τα λαχανικά και τον βασιλικό σε μπλέντερ και χτυπάμε καλά τα υλικά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.Ρίχνουμε τα αναμεμειγμένα λαχανικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου, την παχύρρευστη κρέμα, την παρμεζάνα και τη σκόνη σκόρδου. Ζεσταίνουμε.Σερβίρουμε την ντοματόσουπά μας ζεστή με έξτρα παρμεζάνα και βασιλικό, αλάτι και πιπέρι για περισσότερη γεύση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Nτοματόσουπα στο air fryer – Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για να υποδεχθείς το φθινόπωρο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nτοματόσουπα,Ntomatosoupa