Καμίνης: Η συμφωνία Φώφης-Σταύρου λέει στους πολίτες ότι η συμμετοχή είναι κοροϊδία

13:39 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

«Το ζήτημα είναι να έρθει ο κόσμος να ψηφίσει» επεσήμανε μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Όπως σημείωσε: «Ο κόσμος θα προσέλθει και με μεγάλη ωριμότητα. Αν ο κόσμος αγκαλιάσει το εγχείρημα στις εκλογές θα δημιουργήσει τέτοια δυναμική που θα καταφέρουμε τον κόσμο που χάθηκε και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, να τον φέρουμε πίσω στην κοιτίδα της μεγάλης δημοκρατικής

παράταξης».

Ο κ. Καμίνης, σχολιάζοντας τη συμφωνία Φώφης Γεννηματά και Σταύρου Θεοδωράκη ότι θα διατηρήσουν τις δυο κοινοβουλευτικές ομάδες αμέσως μετά την ανάδειξη του επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, είπε ότι δεν γνώριζε κάτι τέτοιο εκ των προτέρων και ότι πρόκειται για μια εκ των προτέρων συμφωνία, η οποία λέει στους πολίτες ότι η συμμετοχή είναι κοροϊδία, γιατί υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις οι οποίες παίρνονται αλλού και πριν.

Υπογράμμισε: «Αυτή η αποξένωση έχει διώξει τους πολίτες και την κοινωνία από τα κόμματα. Εμείς λέμε ότι πάμε για κάτι καινούριο και αυτές τις νοοτροπίες πρέπει οπωσδήποτε να τις αλλάξουμε και για να μας εμπιστευτούν οι πολίτες χρειάζεται να τους σεβαστούμε. Εδώ πάμε να ενωθούμε, διότι η ισχύς εν τη ενώσει».

The post Καμίνης: Η συμφωνία Φώφης-Σταύρου λέει στους πολίτες ότι η συμμετοχή είναι κοροϊδία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα