Άστατος ο καιρός – Αφρικανική σκόνη, καταιγίδες και βροχές

11:16 17/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός καθώς θα εκδηλωθούν αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές στα κεντρικά και τα βόρεια. Επίσης, επιστρέφει η αφρικανική σκόνη, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Στην Αττική, θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη

2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα γύρω ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων τοπικά έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

The post Άστατος ο καιρός – Αφρικανική σκόνη, καταιγίδες και βροχές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα