Σοκολατάκια μάρτσιπαν με τζίντζερ

400 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1/2 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίντζερ 70 ml χυμός πορτοκαλιούγια την επικάλυψη 150 γρ. λευκή σοκολάτα 150 γρ. ζάχαρη άχνη

Βάζουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο, την άχνη, το τζίντζερ, το χυμό πορτοκαλιού και τα χτυπάμε για λίγο, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο.

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα