Μηλόπιτα σκεπαστή

2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού (350 γρ.) αλεύρι σκληρό κοσκινισμένο 1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ 170 γρ. φυτική μαργαρίνη soft (σοφτ) 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό χτυπημένο 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκΓέμιση 6 μήλα σε ροδέλες 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Σ’ ένα μπολ χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το αυγό, το κονιάκ, το αλάτι και λίγο λίγο το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Μόλις σχηματισθεί η ζύμη, τη βάζουμε για 1 1/2 ώρα στο ψυγείο.

Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Αναζητήσεις
skepasti milopita, milopita skepasti
Τυχαία Θέματα