Τυροκροκέτες

Υλικά

500 γρ. τυρί ένταμ1 αυγό1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο1 φλιτζανάκι αλεύριΛίγο μοσχοκάρυδοΛάδι για το τηγάνισμαΑλάτιΠιπέρι

Εκτέλεση
Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά.
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.

Keywords
Αναζητήσεις
τυροκροκετες της γιαγιας
Τυχαία Θέματα