Ομελέτα φουρνιστή

                Υλικά

4 αυγά1 ντομάτα κομμένη σε κύβους (ξεσποριασμένη)1 λουκάνικο χωριάτικο με πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες4 κουτ.της σούπας τυρί (2 κεφαλογραβιέρα & 2 ρεγκάτο)αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο1 κουτ. της σούπας βούτυρο (για το ταψί)1 κουτ.της σούπας ρίγανη ξερή

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολητικό τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικό για 3-4 λεπτά.

Σπάμε τα αυγό σε ένα μεγάλο μπόλ και τα χτυπάμε με το σύρμα.

Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε.

Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 14εκ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.

Βάζουμε το ταψι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η ομελέτα και να σφίξουν τα αυγά.

Σερβίρετε ζεστή και μπορείτε να τη συνοδέψετε  με πράσινη σαλάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές