Νέο δίκτυο σκάουτινγκ για τον ΠΑΟΚ

11:00 5/12/2013 - Πηγή: TNSite
Το νέο –αυτό- τμήμα άρχισε την ουσιαστική δουλειά από χθες, όταν και πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των επιτελικών στελεχών του.

Στη μεταγραφική σύσκεψη, η οποία είχε διάρκεια για περίπου δύο ώρες συμμετείχαν οι:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας. Ο προπονητής, Χουμπ Στέφενς με τους άμεσους συνεργάτες του, Γιώργο Γεωργιάδη και Τόνι Λόκχοφ.

Παρών ήταν κι ο Παντελής Κωνσταντινίδης που θα λειτουργήσει κι ως μέλος του τμήματος, πέρα από τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή για θέματα ομάδας.

Από εκεί και πέρα το «παρών» έδωσαν οι άνθρωποι που αποτελούν το ελληνικό

κομμάτι των σκάουτερ. Πρόκειται για τον Γιώργο Κωστίκο, τον Κώστα Λαγωνίδη, αλλά κι έναν ακόμη προπονητή από τα τμήματα υποδομής. Κι οι τρεις έχουν αναβαθμιστεί κι αφήνουν τις ακαδημίες, για να αφοσιωθούν στη μεγάλη ομάδα.

Στην Τούμπα βρέθηκαν και οι τρεις (πλέον) συνεργάτες της ΠΑΕ. Πρόκειται για τον Ρώσο και τον Τσέχο που από πέρυσι δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για έναν ακόμη Σέρβο που τώρα μπαίνει στο τιμ. Παρών βέβαια και σε πολύ σημαντικό ρόλο συντονιστή ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.

Βασικό θέμα συζήτησης χθες ήταν ο τρόπος που θα λειτουργήσει το τμήμα, πώς θα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία και πού θα απευθύνονται όλοι οι συνεργάτες.

Θυμίζουμε ότι επ' αυτού ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος είχε τονίσει ότι μπορεί όλη η μεταγραφική προεργασία να γίνεται από διάφορους ανθρώπους, αλλά την τελευταία λέξη θα τη «λέει» πάντα ο Χουμπ Στέφενς.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα