Πως θα κυκλοφορήσουν τα ΜΜΜ αύριο Τετάρτη


Σήμερα στάση από 9π.μ-12 ΟΣΕ-Προαστιακός

Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν αύριο Τετάρτη τα λεωφορεία στην Αθήνα καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας στην κινητοποίηση στην απεργία
που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Αντιθέτως, οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ , Προαστιακό και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
Οι εργαζόμενοι στο Μετρό δεν έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση ωστόσο δεν θα κυκλοφορούν οι συρμοί στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο. Κανονικά αναμένεται να λειτουργήσουν επίσης ΗΣΑΠ και Τραμ.
Σήμερα, Τρίτη, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 09:00 έως τις 12:00 . Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) εξήγγειλε την κινητοποίηση προκειμένου οι εργαζόμενοι να συγκεντρωθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ. Ως εκ τούτου, θα ματαιωθούν τα πρωινά δρομολόγια, ενώ τις παραπάνω ώρες δεν θα γίνεται η μετακίνηση με τους συρμούς του μετρό από Δ. Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα.
(Πηγή:ΑΜΠΕ)
Keywords
Τυχαία Θέματα