Τζέρεμι Ρένερ – ατύχημα: Σε σοβαρή κατάσταση ο ηθοποιός

Ο ηθοποιός της Marvel Τζέρεμι Ρένερ νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που συνέβη ενώ καθάριζε το χιόνι. Εκπρόσωπος του σταρ δήλωσε στο Deadline ότι ο 51χρονος μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο την Κυριακή μετά το περιστατικό στο σπίτι του κοντά στο Ρίνο της Νεβάδα. Πρόσθεσαν ότι ο Ρένερ “λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα” μετά το “ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες”.

Ο Ρένερ, ο οποίος έχει μια εννιάχρονη κόρη την

Άβα με την πρώην σύζυγό του Sonni Pacheco, διαθέτει έναν αριθμό εκχιονιστικών μηχανημάτων που χρησιμοποιεί για να καθαρίζει τη μεγάλη είσοδο του σπιτιού του, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή. Ο ηθοποιός του Hawkeye είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά κάνει αναρτήσεις για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την περιοχή όπου μένει. Ο ατζέντης του δεν αποκάλυψε πώς κατάφερε να τραυματιστεί τόσο άσχημα, ανακοινώνοντας μόνο πως το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού», προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός λαμβάνει «εξαιρετική ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Είναι «σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

«Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο»

Το πρωί της Κυριακής, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe κοντά στο Ρίνο κλήθηκε στο ράντσο του Ρένερ. Το ατύχημα συνέβη καθώς έπεσε ένα μέτρο χιόνι τη νύχτα μεταξύ παραμονής και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Σφοδρή χειμερινή καταιγίδα σφυροκόπησε και πάλι την περιοχή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι. Ο Ρένερ έγραψε στο Twitter για την τεράστια ποσότητα χιονιού στο ράντσο του στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».

Ο Ρένερ είναι ίσως πιο γνωστός από τον ρόλο του Hawkeye στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το The Hurt Locker -για το οποίο έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού-, το American Hustle και το Mission Impossible – Ghost Protocol. Ο Renner ήταν επίσης υποψήφιος για Όσκαρ καλύτερου δεύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στην ταινία The Town.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Keywords
Τυχαία Θέματα