Σοϊλέδης – Ασημίνα: “Ντροπή σου”

O Άρης Σοϊλέδης τοποθετήθηκε σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και τα σχόλια που έκανε για τη σχέση του ίδιου με τη Μαρία Αντωνά. Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time», η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στη σχέση του πρώην ζευγαριού κι είπε: «Η Μαρία Αντωνά ήταν από τους πρώτους που πήρα τηλέφωνο, όταν αποχώρησα. Είδα τα πάντα, για αυτό και έκανα unfollow τον Άρη. Η Μαρία μιλούσε

συνέχεια για τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, δεν περίμενα ποτέ να της φερθεί έτσι. Χαίρομαι πραγματικά… Μιλάω για τον λόγο που χώρισαν. Ξέρω ότι η Μαρία δεν έχει βγει να τοποθετηθεί για κάτι. Μίλησα μαζί της, κατάλαβα και έμαθα πολλά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν αξίζει, όταν ένας άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι μιλάει συνέχεια για σένα και επειδή μπήκε για σένα και επειδή και τα χρήματα που θα έβγαζε, ήθελε να τα χρησιμοποιήσει για μια επιχείρηση με τον Άρη, νομίζω ότι είναι πολύ λάθος όλη αυτή η κίνηση. Εγώ γύρισα σπίτι και βρήκα κολώνα τον Χρήστο δίπλα μου. Με στήριξε και τις 3 χρονιές. Η Μαρία γύρισε και δεν βρήκε τον άνθρωπό της, έτσι όπως τον άφησε. Δεν ξέρω τι βρήκε. Όλο αυτό δεν μου ταιριάζει, για αυτό και τον έκανα unfollow».

Πραγματικά, απορώ πού βρίσκεις αυτό το θράσος, έγραψε ο πρώην παίκτης του Survivor

Εκνευρισμένος από τα λόγια της, ο Άρης Σοϊλέδης τοποθετήθηκε σχετικά, με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη συνέντευξη της Ασημίνας Χατζηανδρέου στη Φαίη Σκορδά και κάτω από αυτό έγραψε: «Είναι τουλάχιστον ντροπή να βγαίνει κάποιος και να μιλάει με τέτοιο χυδαίο τρόπο δημόσια τη δική μου ζωή με ανακρίβειές και να αφήνει αιχμές για την προσωπικότητά μου, δίχως να γνωρίζει».

Ο Άρης Σοϊλέδης συμπλήρωσε: «Πραγματικά, απορώ πού βρίσκεις αυτό το θράσος. Ντροπή σου. Δεν το ξέραμε ότι έπρεπε να σε ρωτήσουμε για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας. Ρεεε είστε καθόλου καλά;».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοϊλέδης – Ασημίνα, “Ντροπή ”,soiledis – asimina, “ntropi ”