Simply Red: Ο Μικ Χάκναλ μίλησε για «την άγρια σεξουαλική του ζωή»

Ο Μικ Χάκναλ, ο frontman των Simply Red, μίλησε πρόσφατα για τη σεξουαλική του ζωή κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, παραδεχόμενος ότι είχε έναν playboy τρόπο ζωής, γεμάτο διάσημες γυναίκες. Σύμφωνα με τη Sun, ο Χάκναλ είπε ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερες από χίλιες γυναίκες, μεταξύ των οποίων οι Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Μαρτίν Μακκάτσεν, Έλενα Κρίστενσεν, Μέλανι Σάικς, Λαίδη Βικτόρια Χέρβεϊ και Στέφι Γκραφ. Στη συνέντευξή του, ο ποπ σταρ μίλησε για τη σεξουαλική του ζωή κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σε όλο τον κόσμο, λέγοντας: «Απλά περνούσα καλά, όποτε. Μου αρέσει να περνάω καλά». Ο Χάκναλ πρόσθεσε ότι δεν είχε ιδέα τι έκανε ως playboy και εργένης, αλλά απολάμβανε τη ζωή του ως ποπ σταρ.

not sure why im googling mick hucknall like every day but look!! at!! catherine zeta jones!! pic.twitter.com/5OBzw2E04X

— 森 (@molcreme) August 10, 2017

Παρά το άγριο παρελθόν του για το οποίο τόνισε ότι κοιμόταν μέχρι και με τρεις γυναίκες κάθε ημέρα, είχε μια επιτυχημένη καριέρα ως μουσικός, ιδρύοντας τους Simply Red το 1985 και πουλώντας πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ. Ωστόσο, στην ακμή του, του άρεσε να διασκεδάζει πολύ, κάνοντας 15ωρα ξεφαντώματα με κοκαΐνη και ηρωίνη. Σήμερα, ο 62χρονος Χάκναλ έχει αλλάξει τρόπο ζωής και αναζητά διαφορετικά ενδιαφέροντα, όπως η φροντίδα του αμπελώνα του, έκτασης 19.000 στρεμμάτων, στο όρος Αίτνα στη Σικελία.

Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος τώρα από ό,τι ήμουν ποτέ στη ζωή μου

«Είμαι πατέρας και σύζυγος. Και εξακολουθώ να περνάω καλά. Πολύ, πολύ διαφορετικά, ναι, αλλά μου αρέσει. Αυτές οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού. Δεν μου λείπουν. Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος τώρα από ό,τι ήμουν ποτέ στη ζωή μου» δήλωσε. Παρά το σεξουαλικό παρελθόν του, ο Μικ Χάκναλ τόνισε τη σημασία του να βιώνει κανείς τις διαφορετικές διαστάσεις της ζωής και να έχει διαφορετικές εμπειρίες. Συμβούλευσε ότι «αν είσαι εδώ μόνο μία φορά, τότε είναι καλό να προσπαθείς να έχεις όλες τις εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα