“Red Arrows” – Κόκκινα Βέλη Δήμος Π.Φαλήρου: Μία μοναδική αεροπορική επίδειξη

O  Δήμος Παλαιού Φαλήρου και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας προσκαλούν τους πολίτες, σε μία μοναδική αεροπορική επίδειξη των “Red Arrows” (Κόκκινα Βέλη) ή Royal Air Force Acrobatic Team, που παρουσιάζουν επιλεκτικά εκδηλώσεις ανά την υφήλιο. Η αεροπορική αυτή επίδειξη θα γίνει το Σάββατο 18 Μαϊου στις 12:00 μ.μ, στο Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. Η ομάδα σχηματίστηκε στα τέλη του 1964, ως ομάδα αποκλειστικά RAF

Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) που εδρεύει στο RAF Waddington. Τα Red Arrows, κατέχουν εξέχουσα θέση στη Βρετανική λαϊκή κουλτούρα, με τις ακροβατικές επιδείξεις τους να αποτελούν μέρος των βρετανικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων.  Το σήμα των Κόκκινων Βελών, δείχνει το αεροσκάφος με το σήμα κατατεθέν τους, σχηματισμό διαμαντιών εννέα με το σύνθημα Éclat, μια γαλλική λέξη που σημαίνει “λαμπρότητα” ή “αριστεία”.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος δήλωσε: “Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε σε άριστο κλίμα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, προκειμένου να προσφέρουμε σε κατοίκους αλλά  και επισκέπτες της πόλης μας, τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία φαντασμαγορική πολύχρωμη επίδειξη του κορυφαίου ακροβατικού σμήνους Red Arrows. Εδώ και μέρες στελέχη του Δήμου μας επισκέφτηκαν το Πεντάγωνο, προκειμένου να οργανώσουν μία άρτια εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει εμπειρία ζωής για μικρούς και μεγάλους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα