Βραυρώνα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς που πέταξαν το νεογέννητο στα σκουπίδια -«Συγγνώμη που το έκανα», φέρεται να είπε η μητέρα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 25η ανακρίτρια οι γονείς από το Νεπάλ, οι οποίοι κατηγορούνται ότι θανάτωσαν το νεογέννητο παιδί τους αμέσως μετά τον τοκετό την περασμένη Πέμπτη στη Βραυρώνα.

Και οι δύο υποστήριξαν ότι επιθυμούσαν τη γέννηση του παιδιού και πως είναι πολύ λυπημένοι που το παιδί χάθηκε. «Είχαμε αποφασίσει ακόμα και τι ονόματα θα δίναμε αν ήταν κορίτσι ή αγόρι», είπαν στην ανακρίτρια.

Βραυρώνα: Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι έβαλε το μωρό σε σακούλα

Σύμφωνα με πληροφορίες

η 24χρονη υποστήριξε ότι όταν γέννησε το βρέφος λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της διαπίστωσε ότι ο νεογνό ήταν άσφυγμο και μελανιασμένο και θεώρησε ότι ήταν νεκρό. Πανικοβλήθηκε και αποφάσισε να το βάλει σε σακούλα σκουπιδιών. «Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα», είπε στην ανακρίτρια και συμπλήρωσε ότι έχει ανάγκη τη δουλειά γιατί στέλνει χρήματα στο Νεπάλ για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που μένει με τους γονείς της.

Ο 25https://www.iefimerida.gr/ellada/brayrona-oi-kiniseis-toy-25hronoy-poy-petaxe-ti-sakoyla-me-brefos-sta-skoypidiaχρονος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα του τοκετού και εν αντιθέσει με όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά δηλώνει ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλας που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Μάλιστα φέρεται να υποστήριξε ότι η σύντροφός του του αποκάλυψε τη φριχτή αλήθεια μέσα στο ταξί όταν πήγαιναν στο νοσοκομείο.

Οι εξηγήσεις τους δεν κρίθηκαν πειστικές και έτσι ανακρίτρια και εισαγγελέας διέταξαν την προσωρινή κράτηση και των δύο κατηγορουμένων.

Έως τώρα άγνωστο παραμένει με ποιον τρόπο το νεογέννητο θανατώθηκε, καθώς δεν έχει παραδοθεί στην ανακρίτρια η ιατροδικαστική έκθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυρώνα, Προφυλακίστηκαν, -Συγγνώμη,vravrona, profylakistikan, -syngnomi