Σε δημοπρασία 25 επιβατικά αυτοκίνητα από τη ΔΔΔΥ -Τιμές από 200 ευρώ [λίστα]

Σε δημοπρασία βγάζει η ΔΔΔΥ (Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού) 25 επιβατικά αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης τα 200 ευρώ.

Η πλειοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Τελωνείο Κομοτηνής την Πέμπτη 23/05 στις 10.00 π.μ.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για τρεις (3) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 20-05-2024 έως και 22-05-2024, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 9.00 π.μ. έως 13.30 μ.μ.

Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στην διαδικασία της δημοπρασίας

προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr) (διαδρομή: Εξυπηρέτηση – Ενημέρωση → Δημοπρασίες ΔΔΔΥ). Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή.

Πώς θα γίνει η εξόφληση

Ο διακανονισμός του υπολοίπου τιμήματος μετά την καταβολή του 20%, γίνεται εντός τριάντα (30) ημερών από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της Δημοπρασίας. Τυχόν αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού και μόνο για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες θα γίνονται δεκτές αυστηρά εντός των 30 αυτών ημερών.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 €, για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 €, για τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100€ και για τα δίκυκλα για διάλυση είναι 50€.

Οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο πιστοποιητικό ταυτοποίησης σε ισχύ και να γνωρίζουν και να δηλώνουν στην Επιτροπή Δημοπρασιών τον Α.Φ.Μ, αρμόδια Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ιδιότητα κ.λ.π.

Οι εκπρόσωποι νομικών προσώπων πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, ήτοι:

Επικυρωμένο αντίγραφο συστατικής πράξης – καταστατικό, στο οποίο θα ορίζεται η έναρξη και η διάρκεια της εταιρείας, ο νόμιμος εκπρόσωπος αυτής και οι εξουσίες του. ΦΕΚ δημοσίευσης καταστατικού. Πρόσφατο πιστοποιητικό μεταβολών από το οικείο Πρωτοδικείο και ΓΕΜΗ με τα αντίστοιχα ΦΕΚ αυτών. Κομοτηνή, 25/04/2024 Αριθμ. Πρωτοκόλλου: 1959 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ: τηλ. : 2531-3-53507, 2531-3-53500 στις ώρες 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. Ο διακανονισμός των πωληθέντων οχημάτων θα γίνεται με ραντεβού ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ. 2531-3-53507 2 4.

Οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι αυτών, εφόσον δεν πρόκειται για το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, υποχρεούνται να προσκομίσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 θεωρημένη από Δημόσια Αρχή.

Μετά το πέρας της πλειοδοσίας του κάθε οχήματος, ο τελευταίος πλειοδότης καλείται να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) στο Ταμείο του Τελωνείου Κομοτηνής. Η πληρωμή της προκαταβολής όσο και η πληρωμή του υπολοίπου 80% του τιμήματος γίνεται ως εξής :

α) για ποσό μέχρι 100 € με έναν από τους παρακάτω τρόπους ή με μετρητά,

β) για ποσό άνω των 100 €: 1) με ηλεκτρονική πληρωμή, 2) με χρήση κάρτας πληρωμής που έχει εκδοθεί στο όνομα του πλειοδότη, 3) με τραπεζική επιταγή ελληνικής τράπεζας σε διαταγή του Τελωνείου Κομοτηνής.

Σημειώνεται ότι τα δημοπρατούμενα αυτοκίνητα, είναι μεταχειρισμένα με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευή πριν να τεθούν σε κυκλοφορία. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάζουν μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους.

Η λίστα με τα 25 επιβατικά

Τα 25 επιβατικά αυτοκίνητα που τίθενται σε δημοπρασία είναι τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα