Πόλο: Με Προ Ρέκο ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του final-4 του Champions League

Η Προ Ρέκο θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του final-4 του Champions League πόλο ανδρών, στις 5/6 στη Μάλτα.

Η επί τριετία πρωταθλήτρια Ευρώπης πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης στο ντέρμπι κορυφής του Α΄ ομίλου της φάσης των "8", καθώς επιβλήθηκε στην Ιταλία της Νόβι Μπέογκραντ 15-7 και τερμάτισε πρώτη και αήττητη. Με όπλο την εκπληκτική

άμυνα, η ομάδα του Κώστα Κάκαρη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Σέρβους, οι οποίοι έχουν επίσης εξασφαλίσει την πρόκριση στο final-4, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Φερεντσβάρος. Αγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Σκουμπάκης πέτυχαν από ένα γκολ για τη Νόβι Μπέογκραντ, ενώ ο Κάκαρης δεν σκόραρε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά κέρδισε αρκετές αποβολές.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός και η Προ Ρέκο συναντήθηκαν φέτος και στη φάση των ομίλων, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να γνωρίζουν δύο οριακές ήττες, 12-11 στην Ιταλία και 11-10 στον Πειραιά, με γκολ του Ντι Φούλβιο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Από την άλλη, οι δύο τελευταίες αναμετρήσεεις των δύο ομάδων σε τελική φάση Champions League συνδυάστηκαν με "ερυθρόλευκους" θριάμβους, στον τελικό του 2018 μέσα στη Γένοβα και στον ημιτελικό του 2019 στο Ανόβερο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα