Νέα επίθεση Πολάκη σε Γεροτζιάφα Είχα μάθει πόσο γελοίος ήσουν, αλλά τελικά εσύ σπας ταμεία -Πυρά και κατά Άδωνι

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα.

Ο πρώην υπουργός επί διακυβέρνησης Τσίπρα και νυν βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ξιφούλκησε ξανά εναντίον του καθηγητή Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης αλλά η επίθεση πήρε «ξώφαλτσα» και τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος... τόλμησε

να αναδημοσιεύσει την απάντηση Γεροτζιάφα κατά του Πολάκη.

Η κόντρα των δύο ξεκίνησε όταν ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας (Kontra) για το εμβόλιο της AstraZeneca, που πρόσφατα αποσύρθηκε από το εμπόριο, κατηγόρησε ευθέως τον Παύλο Πολάκη για φασίστα και «τραμπικό φασισμό», επειδή διασπείρει αντιεμβολιαστικές αντιλήψεις.

Ο Π. Πολάκης απάντησε στην ίδια εκπομπή κατηγορώντας τον κ. Γεροτζιάφα για «απερίγραπτη μπουρδολογία», άφησε αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ που υποστήριζε ότι «ο εμβολιασμός είναι πράξη αλληλεγγύης» και υποστήριξε ότι το εργαστήριο του κ. Γεροτζιάφα στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από την Pfizer.

Ο κ. Γεροτζιάφας με άρθρο του (dnews) απάντησε, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «τραμπικός» για τον Παύλο Πολάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι «απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα και διασπείρει την σύγχυση στους πολίτες δημιουργώντας διαρκώς κρίση εμπιστοσύνης».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναδημοσιεύοντας στο X το θέμα που έγραψε το iefimerida.gr και απέδιδε την άποψη Γεροτζιάφα: «Νέα επίθεση Γεροτζιάφα σε Πολάκη: Ο πιο «τραμπικός» πολιτικός διασπείρει την σύγχυση, το παίζει και grande αριστερός».

Πράξη που ενόχλησε βαθύτατα τον Π. Πολάκη, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει στον Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνοντας εκ νέου αιχμές κατά του κ. Γεροτζιάφα με ειρωνείες για το πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές για να σχολιάσει: «Έχεις καταλάβει πως όσο παινεύεις τον Γεροτζιάφα τού κάνεις την πολιτική κηδεία, έτσι;».

Στη συνέχεια επανήλθε ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του, λάβρος κατά τουκ. Γεροτζιάφα:

«Γεροτζιάφα, διάβασα την απάντησή σου. Είχα μάθει από κάποιους συνοδοιπόρους σου πόσο γελοίος ήσουν από το πανεπιστήμιο, αλλά τελικά εσύ παιδάκι μου σπας ταμεία. Αντι άλλης απάντησης (γιατι δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι σου άλλο) σου βαζω αυτο που εγραψα στον Αδωνη που κοινοποιει το αρθρο σου και σε παινευει! Γι αυτο σου λεω: παρε τα βουνα,δεν σε παιζει ο κοσμος,σου το εδειξε το Μαη και τον Ιουνη ΠΕΝΤΕΚΑΘΑΡΑ!!»

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολάκη, Γεροτζιάφα Είχα, -Πυρά, Άδωνι,polaki, gerotziafa eicha, -pyra, adoni