Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που εμπλέκεται στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης μαθητών

Στις φλόγες παραδόθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννίτσης» στην ΒΙΠΕ Λαμίας.

Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική για την επιχείρηση, όπως μεταδίδει το lamianow, μιας και σε λίγο περισσότερο από μια ώρα και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων με 40 πυροσβέστες, 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας το κτίριο, αλλά και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρίσκονταν στον χώρο.

Πρόκειται για το εργοστάσιο της εταιρείας που

παρέχει τα σχολικά γεύματα στην περιοχή της Λαμίας και πρόσφατα καταγγέλθηκε από γονείς για τροφική δηλητηρίαση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη φωτιά στο εργοστάσιο στη Λαμία

Μάχη με τις φλόγες έδωσε η πυροσβεστική στο εργοστάσιο στη Λαμία

Στις 9.30 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν οι πυροσβέστες από την 7η ΕΜΑΚ, που βρίσκονται 200 μέτρα μακριά από το εργοστάσιο.

Ωστόσο οι φλόγες είχαν τυλίξει το μεγαλύτερο μέρος του εργοστασίου και οι πυροσβέστες προσπαθούσαν από διάφορα τμήματα να συγκρατήσουν την ορμή τους. Σήμανε συναγερμός και πυροσβεστικά οχήματα αλλά και υδροφόρες απ’ όλη την Φθιώτιδα κινήθηκαν στην βιομηχανική περιοχή Λαμίας ενώ οι φλόγες είχαν πλέον επεκταθεί σε όλο το κτίριο. Μέσα σε 45 λεπτά η σκεπή του εργοστασίου κατέρρευσε και οι πυκνοί μαύροι καπνοί μαζί με φλόγες φαίνονταν από την εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης.

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν με αντιασφυξιογόνες μάσκες να μπουν στο εσωτερικό του εργοστασίου θέλοντας να αποκλείσουν την πιθανότητα να βρίσκονται μέσα σε αυτό εργαζόμενοι, όμως οι ισχυρές εκρήξεις από δεξαμενές αερίου τροφοδοτούσαν τις φλόγες.

Ορισμένοι από τους εργαζόμενους που πρώτοι έφτασαν στον χώρο του εργοστασίου μπήκαν μέσα στο προαύλιο χώρο για να απομακρύνουν αυτοκίνητα, κυρίως φορτηγά αυτοκίνητα της εταιρείας, τα οποία είχαν παραδοθεί στις φλόγες. Ορισμένα από αυτά αν και είχαν παραδοθεί στις φλόγες τα απομάκρυναν πηγαίνοντάς τα στον σταθμό της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τις φλόγες .

Ήδη στην περιοχή βρίσκεται όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φθιώτιδας ενώ η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαμία, Κάηκε, [βίντεοεικόνες],lamia, kaike, [vinteoeikones]