Κώστας Φραγκολιάς: «Έχουμε πάψει να μιλάμε με τον Άρη Σοϊλέδη» -Τι συνέβη

Στους λόγους που δεν έχει πλέον επικοινωνία με τον Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς από τον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day».

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή προβλήθηκαν δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, αναφορικά με τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από τη Μαρία Αντωνά.

«Η Μαρία κρατάει τη σιωπή της και, η αλήθεια είναι, ότι αυτό θέλει να κάνουν και οι κοντινοί της άνθρωποι, να μην ανακυκλώνουν περαιτέρω το ζήτημα. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στη Μαρία είναι να “παίζει” παντού. Νομίζω ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα ο Άρης

Σοϊλέδης είναι πολύ λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία θα γινόταν και κουμπάρα του πρώην ζευγαριού στον γάμο τους.

ΚώσταςΦραγκολιάς: Πήρα τηλέφωνο 3-4 φορές τον Άρη Σοϊλέδη και δεν μου το σήκωσε

Σε συνέχεια των παραπάνω δηλώσεων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε πως όλοι οι κοινοί φίλοι του πρώην ζευγαριού έχουν πάρει το μέρος της Μαρίας Αντωνά μετά τον χωρισμό τους, με τον Κώστα Φραγκολιά να αποκαλύπτει πως και ο ίδιος, ο οποίος επίσης αναμενόταν να γίνει κουμπάρος των Αντωνά - Σοϊλέδη, δεν έχει πλέον επαφές με τον ποδοσφαιριστή.

«Το θέμα μου με τον Άρη, που έχουμε πάψει να μιλάμε, δεν έχει να κάνει με τον Άρη και τη Μαρία και το τι γίνεται μεταξύ τους. Το διάστημα που η Μαρία έλειπε, πήρα εγώ τηλέφωνο τον Άρη 3-4 φορές και δεν μου το σήκωσε ποτέ. Τον πήρα τηλέφωνο για να κάνουμε κάτι, ή κάτι που τον χρειάστηκα, εννοώ να του πω πχ. ότι θα κατέβαινα Γλυφάδα και μήπως ήθελε να κάνουμε κάτι, και δεν με πήρε ποτέ πίσω. Κάποια στιγμή που χρειάστηκε κάτι, να του κλείσω ένα τραπέζι για μια παρέα που είχε από την Κρήτη, με πήρε και με χαρά το έκανα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει με νόημα: «Μήπως ήταν απασχολημένος ο άνθρωπος;».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Φραγκολιάς, Έχουμε, Άρη Σοϊλέδη -Τι,kostas fragkolias, echoume, ari soiledi -ti