Ισραήλ: Συγκλονίζουν οι τραγικοί γονείς της Σάνι Λουκ- «Είναι ακόμη πολύ όμορφη, δείχνει σαν να είναι ζωντανή»

Ανακουφισμένοι δήλωσαν σε συνέντευξή τους στη New York Post οι γονείς της Σάνι Λουκ, που επέστρεψε η σορός της κόρης τους στο Ισραήλ.

Λίγες ώρες νωρίτερα σε μια επιχείρηση της Τσαχάλ και της Σιν Μπετ στη Ράφα της Λωρίδας της Γάζας είχαν ανασυρθεί οι σοροί τριών ομήρων, των Αμίτ Μπουσκίλα, Ιτζάκ Γκελερέντερ, και της 23χρονης γερμανο-ισραηλινής καλλιτέχνιδας τατουάζ, την οποία είχαν απαγάγει από το μουσικό φεστιβάλ SuperNova εξτρεμιστές της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, οι οποίοι τη δολοφόνησαν και βεβήλωσαν

το σώμα της, το οποίο παρήλαυναν ως τρόπαιο στο πίσω μέρος φορτηγού σε ανατριχιαστικές φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Οιγονείς της Σάνι Λουκ είδαν για πρώτηφορά μετά από επτάμήνες το άψυχο κορμίτης αδικοχαμένης κόρηςτους.«Το σώμα που έχουμε τώρα είναιπλήρες και όμορφο και μοιάζει πραγματικάσαν να είναι ζωντανή»,είπε ο πατέρα της, Νισίμ Λουκ, χαρακτηρίζοντας«θαύμα»τηνκατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορόςτης.

«Νομίζω ότι βρισκόταν σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο… γι’ αυτό το σώμα είναι ακέραιο και όμορφο και το δέρμα έχει ακόμα το ίδιο χρώμα, βλέπετε ακόμα τα τατουάζ, είναι εκπληκτικό», πρόσθεσε στην αμερικανική εφημερίδα.

Οιγονείς της Σάνι Λουκ δήλωσαν ανακουφισμένοιπουη σορός της κόρης τους επέστρεψε στοΙσραήλ και μπορούν να την θάψουν.

«Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι βρέθηκε η σορός της και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ. Είμαστε ευτυχείς που επέστρεψε και μπορούμε να την θάψουμε όπως αρμόζει»,δήλωσε η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα Λουκ στην Post.

«Το σώμα επέστρεψε, μπορούμε να την θάψουμε. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της κι ότι θα ταφεί εδώ στο Ισραήλ», πρόσθεσε σημειώνοντας ότι μαζί με τον άνδρα της ετοιμάζονταν να κατασκευάσουν ένα μνημείο προς προς τιμήν της όταν έμαθαν ότι επέστρεφε η σορός της.

«Έτσι νιώθουμε ότι είναι πάντα μαζί μας. Την αισθανόμαστε. Είναι χαρούμενη που επιστρέφει στο Ισραήλ και κλείνει ο κύκλος. Είμαι ευτυχής που την έχω κοντά μου», κατέληξε ο Νίσιμ Λουκ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα