Ετοιμάζουν απάντηση με πρόσθετα μέτρα που ζητούν από Ελλάδα - Σενάρια για νέο Eurogroup αύριο

Προσχέδιο κειμένου στο οποίο παραθέτουν τα πρόσθετα μέτρα που ζητούν να λάβει η Ελλάδα, φέρεται να ετοιμάζουν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης στο διάλειμμα της συνεδρίασης, ενώ δεν διαφαίνεται σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίτευξη λύσης και κατά συνέπεια είναι πιθανό οι υπουργοί να πετάξουν το μπαλάκι στην Σύνοδο Κορυφής αύριο.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του ρεπόρτερ της Guardian οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, κατά την διάρκεια του διαλείμματος για δείπνο-στο οποίο το κλίμα φαίνεται να είναι βαρύ- συντάσσουν κείμενο-απάντηση στις ελληνικές προτάσεις, σημειώνοντας ποιά είναι τα πρόσθετα μέτρα που απαιτούν από την χώρα μας.

Όπως δηλώνει ευρωπαίος αξιωματούχος τον οποίο επικαλείται το BBC, οι εταίροι θέλουν η ελληνική κυβέρνηση να κάνει περισσότερα για να μεταρρυθμίσει τον τομέα της παραγωγής και της αγοράς εργασίας και να νομοθετήσουν εκ νέου το σαββατοκύριακο «για να δείξουν ότι είναι σοβαροί».

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ενδέχεται να μην φθάσουν σε λύση απόψε οι υπουργοί Οικονομικών και «να πετάξουν το μπαλάκι» στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης.
Πηγή ethnos.gr

The post Ετοιμάζουν απάντηση με πρόσθετα μέτρα που ζητούν από Ελλάδα - Σενάρια για νέο Eurogroup αύριο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα