Δανία – Πορτογαλία στις 19.00 από την ΕΤ1

Σήμερα το βράδυ στις 19.00 η Δανία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του EURO 2012. Ο αγώνας, που θα μεταδοθεί από την ΕΤ1, θα διεξαχθεί στο στάδιο«Αρένα Λβιβ» και την περιγραφή θα κάνει ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος.

Νωρίτερα, στις 18.00, η εκπομπή «EUROLAND!» – Pre Game με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Στέφανο Δημητριάδη θα μεταφέρει στους Έλληνες

φιλάθλους όλο  το  ρεπορτάζ από το χθεσινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας και θα μας δώσει το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί. Καλεσμένος στο studio θα είναι ο δημοσιογράφος Μανώλης Δράκος.

Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 21.00 η εκπομπή «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Στέφανο Δημητριάδη θα παρουσιάσει συνεντεύξεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, καθώς και όλα τα νέα πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, μεταξύ των ομάδων Ολλανδία – Γερμανία. Στο studio μαζί τους  o προπονητής Βαγγέλης Βλάχος.

Στις 21.45 από το  στάδιο «Μέταλιστ», η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον δεύτερο αγώνα της ημέρας για τον «όμιλο-φωτιά» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Την περιγραφή θα κάνει ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Στις 23.45 στην εκπομπή «EUROLAND!» ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Στέφανος Δημητριάδης θα σχολιάσουν όλα, όσα έγιναν στους αγώνες του  δεύτερου  ομίλου και θα παρουσιάσουν συνεντεύξεις των  πρωταγωνιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα