«Κάηκε» η Πάφος:Πανηγυρισμοί μέχρι πρωίας για την κατάκτηση του Κυπέλλου (pic)

Μέχρι πρωίας της Κυριακής κράτησαν οι πανηγυρισμοί των φίλων της Πάφου για την κατάκτηση του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου το Σάββατο το βράδυ, αναφέρει το ΚΥΠΕ.

Η Πάφος η οποία επικράτησε της Ομόνοιας στον τελικό που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, με σκορ 0-3, το οποίο είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο κατακτά τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στήθηκε ειδική εξέδρα στην πλατεία Κένεντι όπου έφτασαν οι παίκτες και οι άλλοι παράγοντες της ομάδας που αποθεώθηκαν από χιλιάδες φίλους τους μικρούς και μεγάλους  σε ένα γιορτινό κλίμα.

Για τους πανηγυρισμούς των Κυπελλούχων, οι οποίοι κράτησαν μέχρι τις πρωϊνές ώρες, στην Πάφο, χρειάστηκε η Αστυνομία να αποκόψει τους δρόμους στο κέντρο της πόλης από τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα Κυριακής. Συγκεκριμένα αποκόπησαν οι λεωφόροι, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Γρίβα Διγενή και Γλάδστωνος.

Ο κόσμος της Πάφου με ρίψη πυροτεχνημάτων, χρήση πυρσών και κόρνες γιόρτασε την ιστορική επιτυχία της Παφιακής ομάδας μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης: Με τη φανέλα της Πάφου στο γήπεδο ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα