Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Time Travellers Runway» - CDA COLLEGE

Φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Time Travellers Runway» διοργανώνει το Κολέγιο CDA

την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στις 19:00 μ.μ. στο Υπαίθριο Θεατράκι της Πλατείας Ελευθερίας, απέναντι από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κολεγίου στη Λευκωσία.

Το Κολέγιο C.D.A έχει καθιερώσει ως θεσμό την διοργάνωση καλοκαιρινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης, στην οποία οι φοιτητές και φοιτήτριες των Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής και Κομμωτικής Παγκύπρια έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν τις δημιουργίες

τους.

Βασική μέριμνα της Διεύθυνσης είναι η μύηση των φοιτητών στον εθελοντισμό, με αποκορύφωμα την βράβευση του Κολεγίου CDA από το Παγκύπριο Συμβούλιο Εθελοντισμού με το βραβείο εταιρικού εθελοντισμού 2023.

Η εν λόγω εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας και Προέδρου του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης κας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη και τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, ένα θεσμό που έχει ως βασικό στόχο να στηρίξει έμπρακτα τους νέους της Κύπρου να κυνηγήσουν τα όνειρα τους μέσω της απόκτησης ανώτερης μόρφωσης.

Την εκδήλωση πλαισιώνει καλλιτεχνικά η χορωδία του ιδρύματος Χρίστου και Στέλιου Ιωάννου.

Εισιτήρια/ Εισφορά προπωλούνται προς 10 ευρώ.

Κλήρωση με πλούσια δώρα.

Για Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων επικοινωνήστε στο τηλ. 22661104.

Χορηγός Επικοινωνίας: CITY

Keywords
Τυχαία Θέματα