Αλγερινός απήγαγε τον γείτονά του 26 χρόνια - «Ήταν φυλακισμένος με ξόρκια»

Τα αλγερινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το θύμα είπε ότι δεν μπόρεσε να καλέσει για βοήθεια «επειδή ο απαγωγέας του, του είχε κάνει ένα ξόρκι».

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι Αλγερινός κρατείτο όμηρος λίγα μέτρα πιο πάνω απ' το σπίτι του. Ο άνδρας που αναγνωρίστηκε μόνο ως Omar B. είχε εξαφανιστεί σε ηλικία 19 ετών κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Αλγερία το 1998 και η οικογένειά του υπέθεσε ότι είχε απαχθεί ή σκοτωθεί. Τώρα, σε ηλικία 45 ετών, βρέθηκε ανάμεσα σε θημωνιές μόλις περίπου 200 μέτρα μακριά στην πόλη Τζέλφα, αφότου ο αδερφός του απαγωγέα έκανε καταγγελία

στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με πληροφορίες λόγω μιας διαφωνίας για κληρονομικά.

Εκτός από την απαγωγή, ο 61χρονος συλληφθείς κατηγορείται και για τη δολοφονία ενός σκυλιού που ήταν μαζί με τον Ομράν τη στιγμή της αρπαγής του, καθώς το ζώο γυρνούσε γύρω από το σπίτι του απαγωγέα έναν μήνα μετά την εξαφάνιση του 19χρονου τότε άνδρα.

NEW: Man who disappeared 27 years ago at the age of 17, found alive 200 meters from his family's home in a neighbor's cellar.

Insane.

Omar Bin Omran of Algeria disappeared 27 years ago. He went missing in 1998 on his way to a vocational school.

A 61-year-old is in police… pic.twitter.com/idkvSCykmh

— Collin Rugg (@CollinRugg) May 15, 2024

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 61χρονος ήταν δημόσιος υπάλληλος και ζούσε μόνος του στο σπίτι αν και συχνά τον είχαν δει να αγοράζει προμήθειες που θα αντιστοιχούσαν σε δύο άτομα.

Διαβάστε επίσης: Ο Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση

Μετά την απελευθέρωσή του ο Ομράν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ ο 61χρονος γείτονάς του που συνελήφθη αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για το «ειδεχθές έγκλημά του», όπως το χαρακτήρισε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Το υπουργείο ανέφερε ότι η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη, προσθέτοντας ότι το θύμα λάμβανε ιατρική και ψυχολογική φροντίδα μετά το έγκλημα που χαρακτήρισε ως «ειδεχθή».

Πηγή: Lifo.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα