Τα σάρωσε όλα ο Schilt

20:35 31/12/2012 - Πηγή: 24wro
Σε ένα επτάωρο υπερθέαμα αντάξιο των προσδοκιών - που είχαν ...
δημιουργηθεί - με τη διεξαγωγή του Dream και του Glory στο Τόκιο, ο Semmy Schilt πιστοποίησε ότι είναι ο κορυφαίος kickboxer στην κατηγορία των heavyweights.

Μετά από τέσσερις πρωτιές στο Κ-1 (σ.σ: όσες έχει μόνο ο θρυλικός Ernesto Hoost), ο αειθαλής Ολλανδός που σε λίγο καιρό κλείνει τα 40, κατέκτησε και την κορυφή του Glory, στο δυναμικό του οποίου ανήκουν
οι κορυφαίοι αθλητές στην κατηγορία heavyweights.

Τελευταίος αντίπαλος στον δρόμο προς την κορυφή για τον Ολλανδό ήταν ο Daniel Ghita. Ο Ρουμάνος που ήταν το δεύτερο φαβορί (προερχόταν από σερί 10 νικών με 9 KOs), ξεκίνησε «μουδιασμένα» στο τουρνουά, αλλά με δυο γρήγορα νοκ-άουτ φάνηκε να ανακάμπτει. Στον τελικό όμως ήταν… φάντασμα του καλού του εαυτού και ο Schilt δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρίξει νωρίς-νωρίς στο καναβάτσο.

Έτσι και με την σημερινή επιτυχία στην Σαϊτάμα της Ιαπωνίας, ο Schilt έφτασε τις 5 κατακτήσεις μεγάλων τουρνουά και ξεπέρασε τον έτερο θρύλο του kickboxing, Ernesto Hoost. Παράλληλα, θα υποδεχθεί το νέο έτος με την επιταγή του μεγάλου νικητή που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 400 χιλιάδες δολάρια.
Keywords
Τυχαία Θέματα