Πανελλήνιο Juniors (U14): Παγώνης και Παναγιωτίδου κατέκτησαν το πρωτάθλημα (pics)

19:39 2/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Ραφαήλ Παγώνης, στα αγόρια και η μεγάλη πρωταγωνίστρια του τουρνουά με 3 τίτλους (όπως είχε κάνει και στα 12άρια), Λυδία Παναγιωτίδου, στα κορίτσια, κατέκτησαν τους τίτλους στα μονά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors (U14) που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Α Λάρισας αυτές τις ημέρες. 

Στο ταμπλό των αγοριών ο Παγώνης (ΟΑ Γλυφάδας) κέρδισε, μετά από έναν ωραίο τελικό, τον Νο1 του ταμπλό, Αλέξανδρο Αυγέρη (ΑΟΑ Αμπελ. Μενεμένης) με 7-6(5), 4-6, 6-1, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος. Στο μικρό τελικό νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Μοτσάκος

(ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) που κέρδισε στα 3 sets τον Ιορδάνη Χατζηνικολάου (ΟΑ Βούλας) με 6-4, 4-6, 6-4, κατακτώντας την 3η θέση. 

O Ραφαήλ Παγώνης (ΟΑ Γλυφάδας) κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος Juniors (U14), που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Α Λάρισας, κερδίζοντας στον τελικό τον Αλέξανδρο Αυγέρη (ΑΟΑ Αμπελ. Μενεμένης) με 7-6(5), 4-6, 6-1.

Συναρπαστικό τελικό είχαμε και στο διπλό με τους Νο1 του ταμπλό, Αλέξανδρο Αυγέρη και Βασίλη Λυκουρέση (ΟΑ Πεταλούδων) να επικρατούν στο super tie-break των Νο2 του ταμπλό Ραφαήλ Παγώνη και Θανάση Χαιρόπουλο (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-3, 4-6, 11-9, φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου. 

Την 3η θέση πήραν οι Ιορδάνης Χατζηνικολάου και Κωνσταντίνος Λαμπάκης (Ηράκλειο ΟΑΑ), που νίκησαν στο μικρό τελικό τους Γιάννη Μοτσάκο και Γεράσιμο Κουτσογιώργο (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 3-6, 6-4, 10-6. 

Στα κορίτσια η Νο1 του ταμπλό, Λυδία Παναγωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης), επικράτησε στον τελικό της συμπαίκτριά της στο διπλό και Νο2 του ταμπλό, Κωνσταντίνα Βολονάκη (ΟΑ Αττικής) με 6-0, 6-4 κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία της, ενώ την 3η θέση πήρε η Χαρίκλεια Ζήνα (ΑΣ Άλφα Άθληση) που νίκησε στο μικρό τελικό την Βασιλική Λιαγκριδώνη (ΓΟ Περιστερίου Παλάσκας) με 1-6, 6-2, 6-1. 

H Λυδία Παναγωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης), επικράτησε στον τελικό της Κωνσταντίνας Βολονάκη (ΟΑ Αττικής) με 6-0, 6-4 κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος Juniors (U14), που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Α Λάρισας.

Στο διπλό και μετά από έναν μεγάλο τελικό οι Νο1 του ταμπλό και φιναλίστ στο μονό, Παναγιωτιδου και Βολονάκη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδος, μετά τη νίκη τους με 6-4, 4-6, 10-5 κόντρα στις Νο2 του ταμπλό, Ζήνα και Διόνη Κουκούλη (ΑΟΑ Ηλιούπολης), με την Παναγιωτίδου να φτάνει τος δύο τίτλους μέσα στην ημέρα. 

Κωνσταντίνα Βολονάκη (ΟΑ Αττικής) και Λυδία Παναγωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης), μετά τη νίκη τους στον τελικό του διπλού κόντρα στις Χαρίκλεια Ζήνα (ΑΣ Άλφα Άθληση) και Διόνη Κουκούλη (ΑΟΑ Ηλιούπολης) με 6-4, 4-6, 10-5, κατακτώντας τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors (U14) που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Α Λάρισας.

Την 3η θέση κατέλαβαν οι Ιωάννα Ξυδά (ΟΑ Βούλας) και Αντωνία Παπαγαπητού (Ροδιακός ΟΑ) που νίκησαν στο μικρό τελικό τις Δανάη Μαργαρίτη (ΣΑ Μεσσήνης) και Χριστιάνα Χριστοπούλου (ΣΑ Μεσσήνης) με 5-7, 7-5, 10-7. 

Τέλος, στο διπλό μικτό, οι Νο1 του ταμπλό Αλέξανδρος Αυγέρης και Λυδία Παναγιωτίδου, στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος, μετά τη νίκη τους στον τελικό κόντρα στο δίδυμο και Νο2 του ταμπλό, Γιάννη Μοτσάκο και Διόνη Κουκούλη, με 6-3, 6-2. 

H Λυδία Παναγιωτίδου (ΟΑ Θεσσαλονίκης) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors (U14) κατακτώντας 3 τίτλους, σε μονό, διπλό (μαζι με την Κωνσταντίνα Βολονάκη) και διπλό μικτό (μαζί με τον Αλέξανδρο Αυγέρη)

Την 3η θέση πήρε το ζευγάρι, Βασίλης Λυκουρέσης και Αντωνία Παπαγαπητού, επικρατώντας στο μικρό τελικό των Κωνσταντίνου Καλπαξίδη (ΟΑ Πάνθηρες) και Χαρίκλειας Ζήνα με 6-3, 7-5. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΓΟΡΙΑ 14 | ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14

The post Πανελλήνιο Juniors (U14): Παγώνης και Παναγιωτίδου κατέκτησαν το πρωτάθλημα (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα