Μαδρίτη: Πέρασε στο κυρίως ταμπλό η Παπαμιχαήλ

Δεύτερη μεγάλη νίκη για τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ στα προκριματικά του ITF Pro τουρνουά των 100.000 δολαρίων της Μαδρίτης, και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Αντίθετα, η Ελένη Χριστοφή ηττήθηκε στην πρεμιέρα της και έμεινε εκτός συνέχειας στα μονά.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε σήμερα της 23χρονης Πολωνής, και No13 του προκριματικού ταμπλό, Μαρτίνα Κούμπκα, με 7-6(2), 6-3, και εξασφάλισε τη θέση της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης στην ισπανική πρωτεύουσα.

Στον

πρώτο γύρο των προκριματικών, η Νο8 του ταμπλό επιβλήθηκε της 24χρονης από την Ισπανία, Πάουλα Αρίας Μανχόν, με 6-2, 6-7(2), 6-2, ενώ η Χριστοφή δεν τα κατάφερε με την 24χρονη Ολλανδέζα, Εύα Βέντερ, καθώς έχασε με 6-1, 6-1.

Αμφότερες, όμως, θ’ αγωνιστούν στα διπλά του τουρνουά, αλλά με ξεχωριστές παρτενέρ. Η Παπαμιχαήλ θα συνεργαστεί με την 26χρονη Βρετανίδα, Μάια Λούμσντεν, και είναι στο No3 του ταμπλό, ενώ η Χριστοφή θα παίξει στο πλάι της 24χρονης Αυστραλέζας, Ντέστανι Άιβα.

Δέσποινα και Μάια θ’ αντιμετωπίσουν τις Ισπανίδες, Χιμένα Γκόμεζ και Κόραλ Βάλε, ενώ η Χριστοφή με την Άιβα θα παίξουν κόντρα στις επίσης Ισπανίδες, Ιβόνε Καβάλε Ρέιμερς και Νούριας Παρίσας Ντίαζ. Αν νικήσουν οι Ελληνίδες, θα συναντηθούν στα προημιτελικά.

The post Μαδρίτη: Πέρασε στο κυρίως ταμπλό η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα