Brussels P2: Πρεμιέρα με… ζόρικη νίκη για Λεμπρόν/Πακίτο (vid)

Με μία απρόσμενα δύσκολη νίκη ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία στον κόσμο του πάντελ οι Χουάν Λεμπρόν και Πακίτο Ναβάρο. Οι δύο Ισπανοί χρειάστηκαν ανατροπή για να επικρατήσουν με 3-6, 7-5, 6-1 των Χάιμε Μουνιόθ και Χαβιέρ Γκαρθία στον 1ο Γύρο του Brussels P2.

Για τους δύο Ισπανούς αυτή είναι η πρώτη διοργάνωση του Premier Padel που αγωνίζονται ως δίδυμο, από τότε που γνωστοποιήθηκε η συνεργασία τους. Παράλληλα, αυτή είναι και η πρώτη κοινή τους παρουσία στην ίδια πλευρά του κορτ από το 2019, όταν και πάλι είχαν συνθέσει ομάδα, φτάνοντας μάλιστα στο Νο1 της παγκόσμιας

κατάταξης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Οι Λεμπρόν/Πακίτο τοποθετήθηκαν στο Νο2 του ταμπλό του τουρνουά, έχοντας τώρα μπροστά τους το εμπόδιο των Χάβι Ρουίθ και Πάμπλο Καρντόνα. Μάλιστα, σε περίπτωση… επιβεβαίωσης των φαβορί, στα ημιτελικά οι Λεμπρόν/Πακίτο θα συγκρουστούν με τους Αλεχάνδρο Γκαλάν και Φεντερίκο Τσινγκότο, με τους Γκαλάν και Λεμπρόν να έρχονται έτσι αντιμέτωποι έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας στα κορτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PPA | Professional Padel Association (@ppa_padel)

Σημειώνεται πως οι Γκαλάν/Τσινγκότο βρίσκονται στο Νο3 του ταμπλό, έχοντας ήδη προκριθεί στον 2ο Γύρο. Στην άλλη πλευρά του draw, οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια έχουν το Νο1 στο ταμπλό, έχοντας επίσης προκριθεί στη Φάση των «16», ενώ στο Νο4 βρίσκονται πια οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ, με το δίδυμο των Αργεντινών επίσης να έχει κερδίσει το εισιτήριο για τον επόμενο Γύρο.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

The post Brussels P2: Πρεμιέρα με… ζόρικη νίκη για Λεμπρόν/Πακίτο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα